Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Resultater - Livskvalitet og sundhed

Få overblik over resultater og alt det, vi er i gang med lige nu. 

Røg- og tobaksfrit Esbjerg

Hjælp til rygestop

Esbjerg Kommune tilbyder gratis hjælp til at få et tobaksfrit liv. Der er forskellige rygestop-tilbud, og du kan tilmelde din skole eller uddannelsesinstitution, så I kan få hjælp i skoletiden. 

Velfærdsteknologi

Videoløsninger hvor det giver værdi

Borgere på plejehjem kan f.eks. få videokonsultationer med deres læge. I syge- og hjemmeplejen kan vi bruge video til de besøg, hvor vi ikke behøver at være fysisk til stede hjemme hos borgerne.

Digitale løsninger kan give borgere med KOL eller diabetes overblik over deres målinger. Ved behov kan man blive fulgt af en sygeplejerske i Telemedicinsk Center. Det gør det nemt at blive klogere på egen sygdom og at handle i forhold til egen sundhed. Vi oplever, at det at kunne mestre egen sygdom og sundhed giver tryghed og livskvalitet for den enkelte.

Mere bevægelse i hverdagen

Marbækgård Trailcenter

Marbækgård omdannes til et friluftsmekka. Lige nu er arbejdsgrupperne i gang med at finde ud af, hvad det kommende center skal indeholde.

Marbækgård Trailcenter

Grejbasen

I april 2019 åbnede den nye grejbase ved Vognsbølparken i Esbjerg. Her kan alle låne håndvægte, boldtræ og bolde. Grejbasen kan også bruges til opbevaring af tøj, telefon eller andet.

Grejbasen

Grænsestien

Vi indvier snart den nye 33 km lange Grænsesti, som følger grænsedragningen inden Genforeningen i 1920.

Grænsestien