Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Vi hjælper og støtter børn og unge

Vi har samlet alt nyttigt information til dig, der er forælder og søger råd, støtte eller vejledning til dit barn. 

Længere nede på siden guider vi dig, der er barn eller ung, og har brug for at tale med en voksen eller søger efter vejledning om uddannelse og job. 

Er du forælder? Find den rigtige hjælp til dit barn

SSP-konsulenter

Er du bekymret for dit barn? Det kan være dit barn har ændret adfærd, skiftet vennekreds, mistrives, er på vej ud i kriminalitet eller måske eksperimenterer med rusmidler. Vi vurderer - sammen med dig - hvilken indsats, der er den rigtige for dit barn.

Læs mere og kontakt en SSP-konsulent

Forebyggere

Vi tror på, at trivsel i børne- og ungdomslivet samt et stærkt samarbejde mellem forældre udgør nøglen til at forebygge misbrug og kriminalitet. Forebyggerne afholder derfor forældrearrangementer, som du - efter aftale med klasselæreren - kan booke.

Læs mere og book forældrearrangementer

Vejledere

Er dit barn i tvivl om, hvilken retning han eller hun skal gå i forhold til uddannelse og job? Det er helt normalt, og vi ved, at det kan være et svært valg. Vi er en række erfarne vejledere, der står klar til at støtte og guide jer.

Læs mere og kontakt en vejleder

Er du barn eller ung? Find den rigtige hjælp

Har du brug for at tale med en voksen?

Er du på vej ud i et misbrug eller kriminalitet eller er du bekymret for, at din ven er? Det kan også være, at bare ikke har det godt? Vi lytter og hjælper dig gerne, så kontakt os endelig.

Læs mere og kontakt en SSP-konsulent

Vi vejleder dig om uddannelse og job

Skal du snart vælge uddannelse? Ved du ikke hvilket job, der passer til dig? Er du endnu ikke i gang med en ungdomsuddannelse eller er du måske droppet ud af din uddannelse? Vi guider dig mod den rigtige uddannelse eller det rigtige job for dig.

Læs mere og kontakt en vejleder

Gæstelærerbesøg

Vi tilbyder gæstelærerbesøg til både kommunale og private skoler i 4., 7. og 9. klasse. Gæstelærerbesøg kan dække emner som socialt ansvar, mobning, online sikkerhed og håndtering af sociale udfordringer.

Book gæstelærerbesøg