Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Folkeskole og indskrivning for tilflyttere

I Esbjerg Kommune er der plads til hele familien. Her kan du se et overblik over folkeskolerne i Esbjerg Kommune og læse lidt mere om, hvad du som tilflytter skal gøre.

Når din familie flytter til Esbjerg Kommune, er der naturligvis også plads til dine børn i den lokale folkeskole. Helt formelt har du ret til at få optaget dine børn på den skole, I bor tættest på i skoledistriktet.

Det er også muligt at vælge andre folkeskoler i Esbjerg Kommune - både i og udenfor jeres distrikt, såfremt den skole i ønsker har plads til børn fra andre distrikter. Hvis I ønsker dette, kan i kontakte skolen direkte for at høre om de har plads.

 

Find den skole, I bor tættest på i skoledistriktet

Du kan få overblik over skoledistrikterne og skolerne i kortet nedenfor.

På dette dynamiske kort kan du se folkeskoler og skoledistrikter i Esbjerg Kommune.

Sådan indskriver du som tilflytter dit barn i skolen

Indskrivning for tilflyttere

Hvis I flytter hertil med et barn som allerede er startet i skole eller midt i et skoleår, kan du kontakte skolen direkte for at indmelde jeres barn. 

Hvis dit barn endnu ikke fyldt 6 år, når I flytter til Esbjerg Kommune, skal du afvente indskrivningen i januar det år, dit barn fylder 6 år. Du vil i så fald få en personlig indbydelse fra skolen i dit distrikt. Modtager du ikke denne indbydelse, er det vigtigt, at du selv henvender dig til skolen i løbet af januar. 

Hvis I flytter fra udlandet med børn som ikke er flydende i dansk kan I kontakte Tilflytterservice for at høre mere om opstart og blive sat i kontakt med en to-sprogs konsulent omkring opstart.

Kommunens skoler

Når folkeskolen er næste skridt

Vil du gerne vide mere om de enkelte skoler, indskrivning, førskole og meget mere? Så har Esbjerg Kommune samlet vores folkeskoleinfo på vores skoleside.

Du kan læse mere om de enkelte skoler og indskrivning her

Privatskoler i Esbjerg

På udkig efter en privatskole i Esbjerg?

I Esbjerg Kommune finder du også en række privatskoler.

Flere af privatskolerne har ventelister, som man kan blive skrevet på.

For indmeldelse og information om privatskolerne, kan du kontakte hver skole direkte.