Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Plejehjem

Få overblik over alle plejehjem i Esbjerg Kommune og læs mere om alt det praktiske, hvis du eller en af dine nærmeste overvejer at flytte på plejehjem. 

Hvis du har særligt behov for hjælp og pleje, er en bolig på et plejehjem måske den bedste løsning for dig. Når du har søgt om en plads hos visitationen, vurderer vi dit behov. Derefter lægger vi sammen med dig og dine pårørende en plan for, hvordan du bliver bedst hjulpet. 

Læs vores seneste opdateringer om Coronavirus på Plejehjemmene.

Særlige behov

Esbjerg Kommune har nogle særlige plejeboliger, så alle kan få den støtte, de har brug for. Nogle plejehjem er specialiserede i demenssygdomme, og vi har et særligt plejetilbud til hjemløse og misbrugere. 

Pårørende

Det kan være svært at være pårørende til et menneske, der skal forlade sit hjem gennem mange år. Som pårørende er man ofte, ligesom den nye beboer, bekymret for, hvad der skal ske, når man flytter på et plejehjem.

Praktisk på plejehjemmet

Se huskelisten med de ting, vi anbefaler, du tager med, når du flytter på plejehjem. Få også overblik over de faste udgifter, og alt det praktiske både før og efter, du er flyttet ind.

Læs mere om det praktiske når du skal på plejehjem

Mad på plejehjem

Hvis du bor på plejehjem, kan du købe maden gennem os, så du får det serveret på dit plejehjem.

Læs mere om maden på plejehjem

Brugerråd og frivillige

Vi værdsætter alle frivillige indsatser og gør meget for, at alle oplever værdi ved at bidrage i hverdagen på vores plejehjem.

Læs mere om brugerråd og frivillige