Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Mad på plejehjem

Bor du på plejehjem, kan du købe alle dagens måltider hos os.

Vi serverer lækker varieret mad med fokus på brug af de råvarer der er i sæson. Leder du efter din livret? Eller vil du bare gerne se, hvilke måltider du kan glæde dig til. Her kan du altid se menuen for de kommende måneder. Vi gør meget ud af at variere maden, så dine behov dækkes. Vi har et bred udvalg af både mad og drikkevarer.

Maden er hjemmelavet og afspejler de skiftende årstider. Vi serverer traditionelle danske retter, men lader os også inspirere af tidens tendenser. God mad hænger sammen med livskvalitet.

Vi ligger stor vægt på at fremhæve højtiderne, og vi tilbyder alle de traditionelle retter der knytter sig til de forskellige højtider. Derudover kan du hver måned glæde dig til særlige tiltag med fokus på det gode måltid, det kan f.eks. være dronningens fødselsdag, brunch, pandekagedag ect. Vi laver diætmad, f.eks. mad til borgere med diabetes og mad til dem, der har behov for tygge- og synkevenlig mad.

Du kan få oplysninger omkring næringsindhold, ingredienser samt allergener ved at kontakte køkkenet på dit plejehjem.

Praktisk om måltider og menu

Klik og se vores menu

Når du får gæster

Bestil ekstra mad

Når du får besøg af din familie eller venner, kan du bestille mad til dem, så I kan hygge jer og spise sammen.

Du skal bare bestille maden i køkkenet på dit plejehjem. Hvis der er en café på dit plejehjem, kan dine gæster også vælge at købe mad og drikke der.

Afmeld et måltid

Du kan melde maden fra dagen før inden kl. 12.00. Sker det ikke, skal du betale for maden, selv om du ikke har fået det.
Bliver du indlagt, får du refusion for maden dagen efter, at du er blevet indlagt.
Der kan ikke meldes mad fra, når man er på midlertidigt døgnophold.