Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

På cykel

I Esbjerg Kommune ønsker vi at være en god cykelkommune. I Cykelplanen 2022-26 kan du læse om, hvordan vi vil få alle til at bruge mere tid på cyklen. Er du på jagt efter en god cykelrute, kan du læse i vores cykelstikort eller læse om de igangværende cykelstiprojekter, der skal være med til at skabe et sammenhængende, sikkert og trygt stinet.

Cykelsti fra Ribe til Vadehavet

Her kan du følge med i anlægget af en ny cykelrute fra Øster Vedsted til Nationalpark Vadehavet vil binde Vadehavsområdet sammen med den eksisterende nationale cykelrute langs Vestkysten.

Læs om cykelstiprojektet

Cykelsti fra Bramming til Store Darum

Den nye cykelsti, som skal forbinde Bramming og Store Darum, forventes at stå klar i 2024. Her kan du læse mere om cykelstiprojektet og løbende følge med i udviklingen.

Læs om cykelstiprojektet

Kirkegade som cykelgade

Der har i flere år været et ønske om at gøre Kirkegade mere cykelvenlig på strækningen mellem Frodesgade og Strandby Kirkevej. Derfor vil vi nu omdanne strækningen til cykelgade.

Læs om cykelstiprojektet

Cykelstier i Nørrebrogade

De nye cykelstier i Nørrebrogade vil forbedre forholdene for cyklisterne, ikke mindst skolebørnene. Cykelstierne, som også vil forbinde den nordlige del af Esbjerg med Midtbyen, forventes at stå klar i 2025.

Læs mere om cykelstiprojektet

Cykelplan 2022-26

I Esbjerg Kommune ønsker vi at være en god cykelkommune. Derfor har vi udarbejdet en cykelplan, der skal gøre det endnu bedre at være cyklist. Målet er, at få borgerne til at bruge mere tid på cyklen.

Cykelplan 2022-26

Cykelstikort

I hele kommunen finder du en lang række cykelstier, som gør din tur ud i det grønne eller rundt i byen nemmere og mere sikker. Her kan du se de dynamiske cykelstikort.

Se cykelstikort