Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Bo trygt

Esbjerg Kommune er et trygt sted at bo, og sammen sikrer vi, at vores kommune også er et trygt sted i fremtiden. Her handler det både om, hvad vi kan gøre i fællesskab, og hvad du selv kan gøre for at sikre din bolig.

Bliv nabohjælper

Med Nabohjælp kan du gå sammen med dine naboer om at forebygge indbrud. Download en app i Google Play eller App Store og find alle redskaberne. Som nabohjælpere får I også besked, hvis der er forhøjet risiko for indbrud i nabolaget.

Hent i App Store

Gør livet surt for indbrudstyven

Hent de gode guides

Bo trygt har samlet en lille miniguide med inspiration til dig, der gerne vil sikre dit hus mod indbrud.

Der er også andre fifs, der kan få en indbrudstyv til gå uden om dit hus. Fx er det en god ide at dit hus ikke ser ud som om, at det er alene hjemme.

Lokal sikringsvejledning

Syd- og Sønderjyllands Politi og Esbjerg Kommune samarbejder med Esbjerg Håndværker- & Industriforening om at nedbringe antallet af indbrud.

Det sker via en ny ordning, hvor lokale håndværkere uddanner sig som sikringsvejledere. Som sikringsvejleder har man en særlig viden omkring, hvordan en bolig sikres bedst mulig. Det gælder både udendørs og indendørs, og korpset af sikringsvejledere dækker flere forskellige håndværksfaglige områder.

Lokale sikringsvejledere er klar til at hjælpe dig med at sikre din bolig.

Når du renoverer, eller bygger nyt, vil det være relevant at tage kontakt til en sikringsvejleder. Du finder listen over sikringsvejledere på denne hjemmeside: https://ehif.dk/