Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Familiekontakten - åben rådgivning for børn, unge og forældre

Det er ikke alle problemer, man kan løse selv. Heller ikke altid med hjælp fra familien og vennerne. Somme tider er det faktisk rarest at tale med nogen, som ikke er så tæt på en. Ingen problemer er for små eller for store til, at vi kan hjælpe dig.

Familiekontakten tilbyder derfor åben anonym rådgivning til forældre, børn og unge (op til 18 år). Du kan være helt dig selv, og vi behøver ikke at vide, hvor du bor, eller hvad dit rigtige navn er, hvis du helst vil have det sådan.

Når der er tale om åben anonym rådgivning, bliver der ikke ført journal på de samtaler I har og medarbejderen har tavshedspligt. Hensigten med åben rådgivning er at afhjælpe vanskeligheder gennem forebyggende rådgivning og vejledning, inden problemerne vokser sig for store.

Hvis problemet viser sig at være for omfattende til åben rådgivning, eller hvis der er behov for specialviden, vil Familiekontakten guide dig videre derhen, hvor du kan få hjælp.

Om Åben rådgivning

Gratis forældrekursus til forældre med børn i alderen 3-11 år

Er hverdagen præget af konflikter og mangler I inspiration til at få mere ro i familien, kan dette online forældrekursus hjælpe jer. 

SES - Værktøjet der bringer jer godt igennem skilsmissen

SES står for Samarbejdet efter skilsmissen. 

SES er et frivilligt digitalt forløb, som er tilgængeligt for alle i Esbjerg Kommune, som er berørt af en skilsmisse eller samlivsbrud. 
Forløbet indeholder information, viden og praktiske værktøjer, så I bedst muligt støttes i at arbejde med jeres fortsatte relation efter en skilsmisse. 
Det digitale forløb handler også om at forstå børnenes reaktioner og støtte dem og deres forældre både under og efter en skilsmisse.