Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Bostedet Slusen

Her kan du læse om Bostedet Slusen, som er et tilbud om bo-træning til borgere med psykosociale funktionsnedsættelser, der har brug for korterevarende bo-træning.

Bostedet Slusen er et midlertidigt botilbud efter servicelovens § 107 for borgere med psykosociale funktionsnedsættelser. 

Vi tilbyder støtte hele døgnet og alle ugens dage. Bostedet Slusen er et tilbud om bo-træning til borgere med psykosociale funktionsnedsættelser, der har brug for kortvarende bo-træning. Der tilbydes bo-træning i alle døgnets 24 timer, alle ugens dage - året rundt.

Bostedet Slusen tilbyder støtte i borgerens eget hjem. Derudover er der en fælleslejlighed i Godthåbparken 56c i Bramming.  Medarbejderne har mulighed for at lave kontorarbejde der. Boligerne er opført i 1965-1976. Bebyggelsen består af boligblokke i 2 etager. De fleste boliger i stueetagen har terrasse med egen have, mens de fleste boliger beliggende på 1. sal har adgang til altan.

Har du brug for et ophold eller anden støtte?

Start hos Kontakten

Hvis du har brug for støtte, så henvend dig til Kontakten. De hjælper dig med at finde det tilbud, der passer bedst til dig.