Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Weblager

På WebLager® har du mulighed for at finde afsluttede byggesager og udvalgte sager, der er givet aktindsigt i. Hvis du ikke finder den byggesag, som du søger, kan det være fordi, at den er under sagsbehandling.

På WebLager® har du mulighed for at finde afsluttede byggesager og udvalgte sager, der er givet aktindsigt i. Hvis du ikke finder den byggesag eller det dokument, du søger, kan det være fordi, at den er under sagsbehandling, eller at der ikke forefindes det ønskede materiale over din ejendom.  

På byggesagerne finder du tegninger, kloakplaner og dokumenter, hvis det er anvendt i forbindelse med byggesagsbehandlingen.

Hvis du ikke kan klikke dig ind i et dokument, er der enten beskyttet adresse eller personfølsomme oplysninger i dokumentet. I tilfælde af dette, kontakt os via nedenstående mailadresse, så håndterer vi din henvendelse hurtigst muligt og inden for syv hverdage.

Søger du kloak-, vand-, og varmeledninger kan du med fordel bruge DIN Forsynings ledningsinfo/kort via dette link: DIN Forsyning ledningsinfo

Har du brug for en byggesag, som ikke vises i systemet, eller finder du data eller dokumenter, som ikke hører til den pågældende sag, er du meget velkommen til at kontakte os på weblager-ua@esbjergkommune.dk eller tlf. 76 16 16 16.

Hvordan gør jeg?

Du finder WebLager® her.

Du kan søge direkte fra forsiden eller vælge at søge via adresse, matrikel eller ejendomsnummer.

Du finder en vejledning i brugen af WebLager i den korte introtekst på hjemmesiden.