Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Parkering

På denne side finder du information om parkeringsforhold og regler i Esbjerg Kommune. Du kan også søge om forskellige typer parkeringstilladelser. 

Vær opmærksom på reglerne og undgå parkeringsafgifter

Du kan parkere centralt mange forskellige steder i Esbjerg, Ribe, Bramming og i de mindre byer i kommunen. Vær opmærksom på, at der nogle steder gælder særlige restriktioner - det gælder blandt andet i betalingszonen i Esbjerg midtby og i de områder i Esbjerg og Ribe, hvor beboerne kan søge om særlige beboerlicenser. 

Parkering i Esbjerg Kommune

Se vores kort og få overblik over, hvor du kan parkere i hele kommunen. Læs også om fx parkeringsregler og betalingsparkering.

Læs mere om parkering

Parkering i betalingszonen i Esbjerg midtby

Fra 19. april 2021 er der betalingsparkering på de kommunale parkeringspladser i Esbjerg midtby. De første to timer er stadig gratis.

Læs om parkering i Esbjerg Midtby

Ansøg om beboerlicens i Esbjerg eller Ribe

Hvis du bor i en af de tre udpegede zoner, kan du søge om licens til ubegrænset parkering på de kommunale parkeringspladser.

Ansøg om beboerlicens

Har du fået en parkeringsafgift?

Måske vil du klage over din parkeringsafgift?

I Esbjerg Kommune står Parkeringskontrol Nord for parkeringskontrollen af de offentlige parkeringspladser. Det er derfor også dem, du skal henvende dig til, hvis du har spørgsmål eller ønsker at klage over din parkeringsafgift.