Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

LÆR AT TACKLE kurser

Har du brug for redskaber til at få mere kontrol over dit hverdagsliv?

LÆR AT TACKLE er korte kursusforløb, der giver dig redskaber til at blive en bedre selvhjælper. Kurserne udbydes af Esbjerg Kommune i samarbejde med Komiteen for Sundhedsoplysning- og er baseret på et program, der er udviklet på Stanford Universitet.

For at deltage på kurserne skal du være borger i Esbjerg Kommune, over 18 år -samt motiveret for selv, at gøre noget for at kunne få det bedre.

Angst og depression

Et kursus for dig, der har symptomer på angst eller depression. På kurset arbejder vi med de udfordringer, som ofte følger med angst og depression, så du får større overskud og en bedre hverdag.

Læs mere om angst og depression kurset

Hverdagen som pårørende

Et kursus til dig som er tæt på et menneske med langvarig sygdom, uanset hvad den syge fejler. På kurset arbejder vi med de udfordringer, som ofte følger med at være pårørende, så du bliver bedre til at passe på dig selv.

Læs mere om hverdagen som pårørende kurset

Kroniske smerter

Et kursus for dig, der har smerter, som forhindrer dig i at have det godt. Smerter kan fx skyldes sygdom, slid eller være konsekvens af en ulykke eller skade. De kan være diffuse eller udspringe af et specifikt område af kroppen.

Læs mere om kroniske smerter

Job og sygdom

Et kursus til dig, som er udfordret i at passe et job på grund af sygdom. Måske er du sygemeldt eller uden job. Du kan også gå på arbejde, men opleve, at din sygdom gør det meget svært at overskue både job og resten af hverdagen.

Læs mere om job og sygdom kurset