Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Børnepasning

Vi har samlet alle de vigtige informationer om vores dagpleje, vuggestuer og børnehaver i Esbjerg Kommune på en særlig hjemmeside.

Besøg hjemmesiden

Det hele er samlet et sted, så du kan få overblik og læse mere om de forskellige pasningsmuligheder. På den måde kan du forhåbentlig finde frem til det helt rigtige for dit barn.

Skriv dit barn på venteliste

Alle børn fra 0 til 6 år kan få plads i et dagtilbud. Hvis du gerne vil have dit barn passet i dagpleje eller daginstitution, anbefaler vi, at du skriver barnet på ventelisten, så snart du ved, hvornår du skal bruge en plads. Pladserne tildeles nemlig ud fra, hvor længe barnet har været på venteliste.​ 

Hvis du allerede nu ved, hvilket dagtilbud, du ønsker, så kan du finde opskrivningen her:

Vælg den rigtige type pasning

Dagplejen passer børn under tre år

Her bliver dit barn passet hjemme hos en dagplejer sammen med en lille gruppe andre børn. Dagplejen tilbyder det nære, hjemlige miljø, hvor dit barn er sammen med den samme voksne hver dag. Børnene får fuld forplejning.

Læs mere om vores dagpleje

Daginstitutioner

Du kan vælge mellem vuggestue og børnehave. Desuden har vi mange aldersintegrerede institutioner, hvor der både er børn i vuggestue- og børnehavealderen.

Læs mere om vores daginstitutioner

Privat pasning

Du kan vælge mellem forskellige typer privat pasning. Der er private institutioner og mulighed for privat pasning eller tilskud til pasning af eget barn.

Læs mere om de forskellige typer privat pasning

Særlige tilbud

Kombinationstilbud
I kan måske få glæde af et kombinationstilbud, hvis I på grund af  jeres arbejdstider har behov for at få jeres barn passet om aftenen, om natten eller i weekenderne.

Deltidsplads i en daginstitution
Hvis du er på orlov, har du mulighed for at få en deltidsplads på 30 timer pr. uge.

Særligt for børn i udsatte boligområder
1-årige børn, der ikke passes i en daginstitution eller hos en dagplejer, bliver meldt ind i Vognsbøl Børnehus.