Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Betalingsparkering i Esbjerg midtby

Her kan du se, hvor du kan parkere i Esbjerg midtby. På kortet kan du se betalingszonen, hvor du kan parkere gratis de første to timer og derefter betale per time. Find også alle priser og vilkår for parkering i midtbyen. 

Her kan du se, hvor du kan parkere mod betaling på de kommunale parkeringspladser i Esbjerg midtby. Betalingszonen er markeret med rødt på kortet herunder. 

Inden for betalingszonen kan du parkere gratis i to timer, når du husker at bruge din p-skive. Efter de to timer, har du mulighed for at tilkøbe mere parkeringstid. Du kan betale for din parkering i en af betalingsautomaterne eller med en app.

 

Sådan bruger du kortet

På kortet kan du få overblik over betalingszonen  og placeringen af de kommunale betalingsparkeringspladser samt betalingsautomater i Esbjerg midtby. Du kan tænde og slukke for de enkelte temaer i signaturforklaringen (som f.eks. betalingszonen), navigere ved at trække i kortet og zoome ind/ud ved at scrolle. 

Vær dog opmærksom på, at kortet kan have fejl, og at man altid skal følge de skilte og anvisninger, der står på stedet. På parkeringsarealer, som ikke er markeret på kortet,
gælder særlige regler, som vil fremgå af lokal skiltning.

Vilkår for betalingsparkering

Har du fået en parkeringsafgift?

Klag over parkeringsafgift

Ansøg om beboerlicens i Esbjerg eller Ribe

Ansøg om beboerlicens

P-tilladelse til håndværkere og chauffører

Ansøg om "håndværkertilladelse"

Parkering i Esbjerg Kommune

Læs mere om parkering