Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Støtte til psykisk sårbare

Vi har en bred vifte af tilbud til psykisk sårbare voksne. Center for Sociale Indsatser er klar til at hjælpe voksne over 18 år. Måske har du brug for et botilbud, et værested eller hjælp til beskæftigelse. Du skal altid starte hos "Kontakten", der hjælper dig det rigtige sted hen.

Center for Sociale Indsatser

Vi er 225 medarbejdere, og vi støtter borgere i hele Esbjerg Kommune. 
 
Hvis du har brug for os, så ring eller skriv endelig til Kontakten, der er indgangen både for dig med brug for støtte og for vores mange samarbejdspartnere. Du kan også henvende dig personligt i vores åbningstid, hvis du ønsker en afklaringssamtale.

Vores kontaktoplysninger og åbningstider står i kontaktboksen.

Henvisning til tilbud

Kom forbi os i Kontakten, som er vores indgang. Her har vi mulighed for at henvise dig til den hjælp, der passer til dig.

Læs om Kontakten

Botilbud og støtte

Vi har mange forskellige typer botilbud og støtte, og vi hjælper gerne med at finde det, der passer bedst til dig.

Læs om vores botilbud og støtte her

Akutpladser

På Bostedet BO-25 har vi én akutplads, til borgere over 18 år med psykosociale udfordringer. Pladsen er for dem, der er i akut psykisk krise.

Læs om Akutpladsen

Foreninger og frivillige

Se mulighederne for at få støtte i din hverdag.

Læs om foreninger og frivillige

Kom med på holdet

Du kan være elev eller studerende i Center for Sociale Indsatser. Vi sætter fokus på dine kompetencer og lader dig blive en del af holdet, hvor du er omringet af hjælpsomme kolleger.

Læs om at være elev eller studerende

Virtual Reality som angstbehandling

Lider du af angst, kan vi tilbyde dig behandling med Virtual Reality

Virtual Reality (VR) er en behandlingsform, hvor du har VR-briller på med computersimulering, som giver dig mulighed for at arbejde med de situationer, som skaber din angst. Du kan fx befinde dig i en indkøbssituation med andre mennesker omkring dig, hvor du med VR-billerne langsomt kan vænne dig til situationen. Du bestemmer selv, hvor længe du vil have brillerne på. 

Autismenetværk Esbjerg

Esbjerg Kommunes autismenetværk har stor succes med voksne autister. 

DR TV Avisen har bragt en udsendelse om Autismenetværk Esbjerg og herefter er interessen for at komme i kontakt med netværket blevet stort.