Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Støtte til psykisk sårbare

Vi har en bred vifte af tilbud til psykisk sårbare voksne. Center for Socialpsykiatri er klar til at hjælpe voksne over 18 år. Måske har du brug for et botilbud, et værested eller hjælp til beskæftigelse. Du skal altid starte hos "Kontakten", der hjælper dig det rigtige sted hen. 

Center for Socialpsykiatri

Vi er 225 medarbejdere, og vi støtter borgere i hele Esbjerg Kommune. 
 
Hvis du har brug for os, så ring eller skriv endelig til Kontakten, der er indgangen både for dig med brug for støtte og for vores mange samarbejdspartnere. Du kan også henvende dig personligt i vores åbningstid, hvis du ønsker en afklaringssamtale.

Vores kontaktoplysninger og åbningstider står i kontaktboksen.

Henvisning til tilbud

Kom forbi os i Kontakten, som er vores indgang. Her har vi mulighed for at henvise dig til den hjælp, der passer til dig.

Læs om Kontakten

Botilbud og støtte

Vi har mange forskellige typer botilbud og støtte, og vi hjælper gerne med at finde det, der passer bedst til dig.

Læs om vores botilbud og støtte her

Akuttilbud

På Bostedet Bo-25 har vi to akutpladser, til borgere over 18 år med psykosociale udfordringer. Tilbuddet er for dem, der er i akut psykisk krise.

Læs om Akuttilbud

Foreninger og frivillige

Se mulighederne for at få støtte i din hverdag.

Læs om foreninger og frivillige

Hvem er vi?

Mere om os i Center for Socialpsykiatri

Vi er klar til at hjælpe

Center for Socialpsykiatri er en del af Esbjerg kommunes Social-Barn-Ung-Voksen. Vi driver en vifte af forskellige socialpædagogiske tilbud for borgere, der er psykisk sårbare og senhjerneskadet. Vi har i mere end 40 år ydet en kvalificeret socialpædagogisk indsats for voksne i alderen 18-99+ år, og skaber med en høj faglig indsats gode udviklende resultater. Vi har løbende imellem 1000 - 1200 borgere tilknyttet vores forskellige tilbud.
 
Vi varetager støtte til borgere, fordelt i hele Esbjerg kommune. Der er ca. 225 medarbejdere med hovedsalig pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund foruden elever, studerende og andre praktikanter. Administrationen er fysisk placeret i Bramming.
 
Vi samarbejder med hinanden på tværs af fagligheder. Vores medarbejdere er præget af en ambitiøs og målrettet tilgang til det rehabiliterende arbejde sammen med borgeren. Alle medarbejdere er ansvarlige, dygtige og engagerede i deres arbejde. Vi vægter både monofaglighed og tværfaglighed højt, da vi mener, at en stærk monofaglighed er forudsætningen for et værdiskabende tværfagligt samarbejde.