Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Send sikker post til Esbjerg Kommune

Som virksomhed har du måske behov for at sende persondata til Esbjerg Kommune. Det skal ske sikkert, og der er forskellige muligheder at vælge imellem. 

For at virksomheder kan kommunikere sikkert med Esbjerg Kommune, er der følgende muligheder:

Virksomhedspostkassen

Log på med medarbejdersignatur på Virk.dk og send digital post til Esbjerg Kommune. Denne metode er velegnet, hvis du kun sjældent har behov for at sende sikkert til Esbjerg Kommune.

Klik her for at sende digital post til Esbjerg Kommune

 
Sikker post løsninger med Tunnelmail/Direkte Adressering

Har du behov for regelmæssig kommunikation med Esbjerg Kommune, vil det være en fordel for begge parter, hvis det sker vha. en sikker mail løsning med Tunnelmail/Direkte Adressering. 

Hvis du anskaffer en sikker mail løsning, som understøtter Tunnelmail/Direkte Adressering, kan der sendes sikkert til alle adresser på @esbjerg.dk.
Dvs. at en medarbejder hos jer kan sende direkte til en medarbejder hos Esbjerg Kommune, udenom fordelingspostkasser, som kan forsinke leveringen.

Hvis du søger på Internettet efter ”Sikker post tunnelmail”, vil du få flere forslag til leverandører af den type løsninger.

Sikker mail vha. medarbejdercertifikat

Denne løsning betyder at Esbjerg Kommunes offentlige nøgle skal gemmes i virksomhedens adressekartotek. Det er kun muligt at sende til Esbjerg Kommunes hovedpostkasser.
Denne løsning har følgende ulemper:

  • Certifikat udløber
  • Medarbejderen skal huske at kryptere og signere hver mail
  • Mail kan kun åbnes af den modtagende medarbejder med kode til medarbejdercertifikatet

Læs mere om medarbejdercertifikate