Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Hjælp til personlige opgaver

Hvis du har svært ved at klare hverdagen derhjemme ved egen hjælp, kan du søge om hjælp til personlige opgaver. Hjælpen skal sikre, at du kan opretholde din personlige hygiejne. 

Hvornår får du hjælp til personlige opgaver?

I Esbjerg Kommune får man hjælp fra vores hjemmepleje igennem visitationen. Du skal opfylde følgende krav for at opnå ret til hjælp gennem vores hjemmepleje:

Hvis du har et handicap eller i en periode har været syg og derfor ikke længere har de fysiske eller psykiske færdigheder, som du tidligere havde.

Hvor længe kan du få hjælp?

Uanset om der er behov for varig hjælp, midlertidig hjælp eller lejlighedsvis aflastning kan du kontakte visitationen og hører mere om dine muligheder for hjælp til personlige opgaver.

Hjælp til personlige opgaver

Oplysninger om hjemmehjælp generelt

Får du allerede hjælp?

Hvis du allerede får hjælp fra os kan du kontakte hjemmeplejen igennem dit lokale plejehjem.

Frit valg af leverandør

Du kan selv vælge leverandør når du er berettiget til hjemmehjælp, både personlig og praktisk hjælp.

Frit valg af leverandør

Sikre og sunde arbejdsforhold i dit hjem

Når du modtager hjemmehjælp fra hjemmeplejen er dit hjem en del af medarbejderen arbejdsplads, derfor vil vi sikre os at medarbejderens arbejdsforhold er både sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarlige.

Sikre og sunde arbejdsforhold i dit hjem

Kontakt visitationen

Du kan se hvordan du kan kontakte visitationen i kontaktformularen i siden, men vil du læse mere om visitationen finder du mere om dem her.

Kontakt visitationen