Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Bypyloner

Esbjerg Kommune har i alt ni digitale bypyloner (infostandere). De er placeret ved de fem største indfaldsveje til Esbjerg by, de to indfaldsveje nord og syd for Ribe, og to indfaldsveje til Bramming.

Skærmene bruges til at markedsføre større events i Esbjerg Kommune, og de skal være med til at styrke sammenhængskraften i hele kommunen. 

Bypylon på Kjersing Ringvej

I Esbjerg lægger vi i udvælgelsen af events vægt på, at det skal understøtte markedsføringen af Esbjerg som energiby og et godt sted at leve. I Ribe vil der være stor fokus på, at de annoncerede emner på skærmene støtter op om byens branding som områdets største kulturby. Både ripensere og de ca. en million turister, der hvert år besøger byen, skal opleve at skærmene giver dem relevante informationer. 

I både Esbjerg, Ribe og Bramming skeles der til om emner understøtter indsatsområderne i Vision 2020, og derfor kan der for eksempel både vises emner, der relaterer til storby og til særlige oplevelser i naturen eller de mindre byer. 

Skærmene kan også bruges til nødvendige serviceoplysninger. 

Der vises større arrangementer som for eksempel Esbjerg Festuge, koncerter, Peters Jul, store sportsbegivenheder, Tall Ships Races og kulturelle arrangementer, der enten har stor volumen eller som en unik karakter. Derfor kan du opleve, at der informeres om events i Esbjerg på pylonerne i Ribe og Bramming - og omvendt.

Sådan gør vi

Pris og booking

Pris

Pr. 1. februar 2018 er priserne per uge

5 bypyloner i Esbjerg = 2000,- kr.

2 bypyloner i Ribe = 1000,- kr.

2 bypyloner i Bramming = 1.000,- kr.

9 bypyloner i Esbjerg, Bramming og Ribe = 3000,- kr.