Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Esbjerg Kommunes Klimaliga

Idrætsforeninger dyster om klimapoint gennem grønne aktiviteter i jagten på vindertitlen og fede præmier fra Esbjerg Kommunes Klimafond.

Klimaligaen er en konkurrence, hvor idrætsforeninger i Esbjerg Kommune kan dyste mod hinanden i grønne handlinger som fx at øge genbrug, styrke affaldssorteringen i hallen eller arrangere grøn fællesspisning.

Idrætsforeningerne dyster om vindertitlen – og om fede præmier på 10.000 kr., 5.000 kr. og 3.000 kr. fra Esbjerg Kommunes Klimafond.

Her på siden vil du kunne læse mere om klimaligaen, tilmelding og samtidig kunne opdatere dig på, hvem der ligger i spidsen af konkurrencen.

Om Klimaligaen

Tilmeldte idrætsforeninger konkurrerer om at indsamle flest ”klimapoint” over en sæson.

Sæsonen/konkurrencen strækker sig fra den 1. april 2024 til den 11. oktober 2024.

Idrætsforeningen opnår klimapoint ved at lave en ”grøn” indsats/aktivitet i fællesskab.

Løbende vil pointscoren for hver af de konkurrerende idrætsforeninger blive opdateret her på siden, så I løbende kan følge med i jeres rangering.

Titel, vandrepokal og fede præmier

Vinderen af Klimaligaens sæson modtager titlen som ”Vinder af Klimaligaen”, diplom, den bæredygtige vandrepokal lavet af Lokalsjakket og Korn-180 og ikke mindst 10.000 kr. fra Esbjerg Kommunes Klimafond. Andenpladsen vinder 5.000 kr. og tredjepladsen får 3.000 kr..

Klimaligaen er en af Esbjerg Kommunes mange tiltag, der tilsammen udgør den fælles klimaindsats, der skal være med til at drive den grønne omstilling helt i mål mod CO2-neutralitet i 2030.

Vi tror på, at alle er en del af løsningen – og at hver en indsats tæller.

Vil du vide mere – eller være med? Så gå til Esbjerg Kommunes klimaplan her. Eller skriv til os på klima@esbjerg.dk, hvis du er nysgerrig på klimaindsatsen – eller har forslag eller idéer.

Se pointfordelingen

Listen bliver opdateret månedligt. Sidst opdateret den

Plads i konkurrencen

Idrætsforening

Samlede antal point

1.

 

 

2.

 

 

3.

 

 

4.

 

 

5.

 

 

6.

 

 

Tilmeldte idrætsforeninger

Opdatering følger.

Hjælp til tilmelding