Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Seneste nyt om coronavirus

Denne side opdateres løbende med nyt om, hvad der sker i Esbjerg Kommune. Det er også her, I kan finde information, hvis nogle områder er nødt til at lukke ned, hvis smitten stiger i et område af kommunen.

Situationen i Esbjerg Kommune

Meget er vendt tilbage til normale forhold, og derfor kan du finde de sædvanlige oplysninger på den øvrige del af hjemmesiden. Her koncentrerer vi os om de områder, hvor der er ændringer, eller hvor der gælder særlige regler. 

Information in English

You can find an English version of this web page here

Skal du rejse i EU?

Det danske coronapas fungerer som europæisk coronapas. Husk dog, at de enkelte lande selv fastsætter regler om fx krav om karantæne. så tjek indrejsereglerne.

Mere om det europæiske coronapas

Hvor kan du blive testet?

Få overblik over alle de steder, hvor du kan blive testet. Kortet opdateres løbende og viser både PCR- og hurtigtest.

Se alle teststeder

Hvis du mangler en isolationsbolig

Hvis du skal i selvisolation på grund af coronavirus og ikke kan blive i dit eget hjem, så kontakt os og hør om mulighederne for at få en isolationsplads.

Mere om kommunens isolationspladser

Nuværende ændringer pga. coronavirus

Vaccinationer

Her kan du blive vaccineret

I Esbjerg Kommune kan du blive vaccineret på Ørnevej 6, 6705 Esbjerg eller i Seminariehuset på Simon Hansensvej 1 i Ribe. Du skal have en invitation, før du kan booke tid. På Sundhedsstyrelsens hjemmeside kan du se den opdaterede vaccinationskalender. 

Råd og vejledning

Coronapas

Du kan få brug for et coronapas, hvis du fx rejser ind og ud af Danmark. 

Hent app med coronapas
Du kan hente den gratis app i Google Play og App Store. Søg bare efter "Coronapas". Du kan også fortsat bruge din app ”MinSundhed” som coronapas. 

Hvis du ikke er digital
Du kan få dokumentation for færdigvaccinering og negativ test i papirform. Der bliver løbende sendt fysisk post med vaccinationspas til alle færdigvaccinerede, der er fritaget fra digital post.