Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Seneste nyt om coronavirus

Vi sørger for, at hele kommunen følger myndighedernes anbefalinger i forhold til at bremse og begrænse udbredelsen af corona. Vi vil løbende opdatere denne side med nyt om, hvad der sker i Esbjerg Kommune.

You can also find an English version of this web page. 

Nedlukning indtil 7. februar 2021

Den nedlukning, der omfatter hele landet, gælder indtil videre til og med den 7. februar. Det betyder blandt andet, at skolebørn er sendt hjem, og at de ældste bliver undervist digitalt. Alle indendørs aktiviteter er lukket i idrætsforeningerne, kulturinstitutioner, teatre, spillesteder, museer, biografer, foreninger og biblioteker. Forsamlingsloftet er sænket til fem personer, og i det offentlige rum skal alle holde to meters afstand.

Gå direkte til information om:

Find these updates in English
You can find information about all the necessary steps Esbjerg Municipality has taken to stop and limit the spread of the COVID-19 virus. Read the corona news in English here

Hvis du skal testes

Alle med milde symptomer kan booke en test uden lægehenvisning. Hvis du af andre årsager ønsker at blive testet, kan du fortsat booke en tid. Kontakt altid lægen, hvis du har mere alvorlige symptomer eller er bekymret.

Book coronatest her

Få en gratis hurtigtest

SOS International tilbyder gratis hurtigtest og test for antistoffer. Du kan blive testet ved Esbjerg Lufthavn. Husk at bestille tid på forhånd.

Book en tid til hurtigtest

Følg de aktuelle smittetal

Statens Serum Instituts offentliggør hver dag klokken 14 de seneste smittetal for alle danske kommuner. Klik blot på Esbjerg Kommune på kortet eller i oversigten på siden.

Se de aktuelle tal

Børn og unge

Frivillige

Isolationsplads hvis du er smittet eller skal i selvisolation

Kommunale services

Kultur og idræt

Udsatte borgere

Virksomheder

Ældre og syge borgere

Læs alt om vacciner

Hos Sundhedsstyrelsen kan du løbende følge med i, hvad der sker med vaccinationsprogrammet.

Læs mere hos Sundhedsstyrelsen

Tilmeld dig vores beredskab

Læs mere om vores beredskab, så du kan vurdere, om du ønsker at give en hånd med, hvis behovet opstår.

Vores beredskab

Mundbind og visir

Indtil videre er der skærpet krav om brug af mundbind, og det betyder blandt andet, at alle bære mundbind i de offentlige dele af Jobcenter Esbjerg og Esbjerg Kommunes borgerservicecentre på Esbjerg Rådhus, banegården i Bramming og det tidligere rådhus i Ribe. 

Badge til dig, som er fritaget for at bruge mundbind

Har du en sygdom eller tilstand, der gør, at du er fritaget fra kravet om at bruge mundbind eller visir? Så kan du nu få et badge, som du kan bære, så andre kan se, at du er fritaget, når du færdes i det offentlige rum. Det er frivilligt at bære badgen.

Bestil badge online lige her

Selve badgen er gratis, men du skal betale for pakning og forsendelse. Har du ikke mulighed for at bestille online, kan du hente en gratis badge i Borgerservice på Esbjerg Rådhus.

Læs mere om krav om mundbind og om hvem der er undtaget

Lad os hjælpe hinanden

Vi har brug for, at alle borgere i vores kommune følger anbefalingerne til punkt og prikke. På den måde viser vi omsorg for hinanden. Søg gerne information på coronasmitte.dk.

Det er en ekstraordinær situation for os alle, og vi forsøger at informere så hurtigt som muligt. 

Du kan også følge med på kommunens Facebookside.

Gode råd om beskyttelse