Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Digital postkasse til virksomheder og foreninger

Som virksomhed, forening eller organisation med et CVR-nummer modtager I jeres post fra offentlige myndigheder digitalt. Det hedder Digital Post.

Flere indgange til Digital Post

  • Det er muligt for borgere og virksomheder at læse deres Digital Post på de platforme, som det offentlige stiller til rådighed – det er borger.dk, virk og Digital Post-appen. Eller på e-Boks og mit.dk, som kommercielle aktører stiller til rådighed.
  • Det er virksomheden e-Boks A/S, der står bag e-Boks. Mit.dk ejes af Netcompany A/S. Begge virksomheder er godkendt af Digitaliseringsstyrelsen til at vise Digital Post fra offentlige myndigheder.
  • Uanset, hvor Digital Post læses, besvares eller sendes, vil det fremgå på de andre platforme. Det sker, fordi der fortsat kun har én postkasse til den offentlige post, men med flere platforme, der fungerer som indgang til den samme post
     

Sikker post til Esbjerg Kommune

Læs hvordan du sikkert kan sende følsomme oplysninger til kommunen

 

Hvis du har brug for hjælp

Digital post

Hvis din virksomhed har brug for hjælp til at oprette en digital postkasse, så kontakt endelig biblioteket eller få hjælp hos Virk.dk.

Fritagelse for digital post

Meget få virksomheder kan fritages

Din virksomhed kan kun blive fritaget for digital post, hvis det vil koste dig over 3000 kr. at få oprettet en bredbåndsforbindelse på mindst 512 Kbit i download. 

Ring til Esbjerg Kommunes Kontaktcenter, hvis du har brug for at få din virksomhed fritaget for digital post.