Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Fritid

Der er gang i mange ting i Esbjerg - og altid noget at lave eller nogen at møde, hvis du ved, hvor du skal gå hen. Det kan vi hjælpe med.

Et væld af tilbud og muligheder

I Esbjerg Kommune finder du aktiviteter og faciliteter af alle slags, der er kort sagt et væld af muligheder og tilbud. Her på siden har vi samlet et udvalg af tilbud, der retter sig specifikt mod dig som måske lige er flyttet hertil og derfor ikke kender byen så godt endnu.

Følg med i de lokale nyheder

Hold dig opdateret

Der er flere gode steder at gå hen, hvis du gerne vil følge med i, hvad der foregår i Esbjerg Kommune og omegn. Vi har samlet en liste til dig.

Lokale nyheder

Ideer til din fritid

Klar på en udflugt?

Tilflytterservice har samlet deres yndlingssteder til dig som inspiration til gode udflugter i Esbjerg Kommune. Følg linket for inspiration og få et forslag til dit måske nye yndlingssted.

Ideer til din fritid

Events for tilflyttere

Mød nye mennesker

Der afholdes hvert år mange events for tilflyttere. Her kan du møde andre tilflyttere og få nye oplevelser i din nye hjemby.

Se de planlagte events

Sociale og faglige netværk

Ny by - nyt netværk

Der findes flere forskellige netværk i Esbjerg både erhvervsrettede netværk og netværk af mere social karakter. Du finder inspiration via linket nedenfor.

Find et netværk

Newcomer Buddies

Nogle lokale foreninger vil meget gerne tage imod nye tilflyttere og har derfor en Newcomer Buddy, som du kan tage fat i for at få information om foreningen og om at være nyt medlem.

Læs mere om Newcomer Buddies

Et inspirationsunivers

Bliv inspireret til nye oplevelser

Business Esbjergs har et inspirationsunivers, som består af et hav af artikler om virksomheder og borgere i Esbjerg Kommune, som hver især kan hjælpe dig med at se på Esbjerg med helt nye briller.

Dyk ned i artiklerne

Frivilligt arbejde

Bliv frivillig

Der er mange muligheder for frivilligt arbejde, hvis du leder efter meningsfulde aktiviteter i din fritid. Vi har samlet lidt inspiration til dig her på siden.

Inspiration til frivilligt arbejde

Mere inspiration til dig og din fritid

Det sker i Esbjerg

På OplevEsbjerg, kan du få overblik over de mange arrangementer og finde muligheder, der findes i Esbjerg og omegn

Gå til OplevEsbjerg

Find en forening

Leder du efter en fodboldklub, bordtennisklub eller salsaforening? På Oplev Esbjerg finder du en oversigt over foreninger i Esbjerg Kommune.

Find en forening