Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Folkeskole, SFO og klub

Vi har samlet alle informationer om Esbjerg Kommunes folkeskoler, skolefritidsordninger og klubber på en særlig hjemmeside. 

Besøg hjemmesiden

Det hele er samlet et sted, så du kan få overblik og læse mere om de forskellige skoler og muligheder for dit barn. Få overblik over skoledistrikterne og læs mere om de særlige ved de enkelte skoler. Find også information om skolebestyrelser, feriekoloni, skoletransport, specialundervisning, særlige linjer i overbygningen og alt det andet om vores folkeskole. 

Skriv dit barn op til skole

Når dit barn skal begynde i 0. klasse, skal du huske at skrive dit barn op til skole. Skoleindskrivning foregår altid i januar. 

Hvis du lige er flyttet til Esbjerg Kommune og gerne vil skrive dit barn op til folkeskole, kan du henvende dig på den skole, hvor du ønsker, at dit barn skal gå. På vores hjemmeside får du overblik over distrikter og skoler. 

Hvis du allerede nu ved, hvor du ønsker at indskrive dit barn, så finder du den digitale tilmelding her: Skriv dit barn op til skole

Skoleskift

Hvis du ønsker, at dit barn skal skifte til en anden skole, kan du henvende dig på den skole, hvor du ønsker, at dit barn skal gå.

Gratis skoletransport

Du kan søge om gratis transport til og fra skole, hvis det ikke er muligt for dit barn at cykle eller gå, fordi ruten enten er for lang eller ikke er sikker for børn på den alder. Søg gratis skoletransport.

Fremtidens folkeskole

I de kommende tre år sætter Esbjerg Kommune folkeskolen fri. Regeringen har givet vores skoler frie hænder til at gå nye veje. Vi bruger muligheden til at afprøve nye initiativer, der kan gøre vores skoler endnu bedre. Læs om fremtidens folkeskole

Dine muligheder

Vælg den rigtige skole

I Esbjerg Kommune stortrives folkeskolen, og der er 25 forskellige steder, hvor man kan gå i skole. Nogle skoler tilbyder unikke profilklasser til de ældste elever.

Se alle skolerne

Førskole, SFO og klub

Førskolen er barnets overgang fra daginstitutionen eller hjemmet til folkeskolen. I SFO'erne på skolerne kan dit barn blive passet før og efter skole. Nogle skoler har også fritidsklub og ungdomsklub.

Mere om førskole, SFO og klub

Feriekalender

Alle folkeskoler i Esbjerg Kommune har en fælles plan for ferie og fridage. Se hvilke dage og uger skolerne har lukket i år og i det kommende skoleår.

Skolernes feriekalender

Brug for særlig støtte?

Få den hjælp I har brug for

Vi sørger vi for at hjælpe de børn, der har brug for lidt ekstra støtte. Læs blandt andet om støtte til ordblinde, vores trivselsgrupper og om modersmålsundervisning.