Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Kontakten

Er du psykisk eller social sårbar og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, kan Kontakten hjælpe dig. 

Se kontaktoplysningerne i kontaktboksen. 

Få hjælp ved Kontakten

Kontakten er et tilbud for dig, der har det psykisk svært eller har sociale vanskeligheder. Er du udfordret i din hverdag og har behov for støtte til udvikling eller vedligehold af færdigheder, så er Kontakten noget for dig.

Vi kan skræddersy et forløb, der passer til dig og dine behov. Kontakten arbejder ud fra både individuelle og gruppebaseret forløb. Erfaring har vist at arbejde i grupper med andre, der har samme udfordringer, er gavnligt. 

Vi hjælper dig også gerne videre med henvisning til andre kommunale tilbud som f.eks. Center for Misbrug. Ligeledes har vi tæt samarbejde med foreninger og frivillige. 

Pårørende

Er du pårørende til en psykisk sårbar?

Er du forældre, barn eller nærtstående til et menneske, som er psykisk sårbar, tilbyder Kontakten dig, som pårørende, støtte og vejledning i form af gruppeforløb.

Du kan tilbydes gruppeforløb, hvor du sammen med andre ligesindede får støtte og vejledning i at håndtere rollen, som pårørende. Mange pårørende oplever nemlig at:
- mangle overskud i hverdagen 
- glemme sine egne behov, fordi man har mere fokus på andre
- blive let frustreret over små ting eller bare have dårlig samvittighed

Se kontaktoplysninger i kontaktboksen.

Vi henviser også gerne til andre kommunale tilbud og frivillige foreninger/organisationer. 

Hjemløse

Støtte til hjemløshed

Er du hjemløs, i risiko for at blive hjemløs eller er du bekymret for en pårørende, ven, nabo eller en i gadebilledet, så er der hjælp at hente hos Hjemløseenheden.