Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Book et møde med en byggesagsbehandler

Vi tilbyder nu online tidsbestilling, så du bestemmer, hvornår du vil mødes med os omkring din byggesag. Mødet kan både være et fysisk møde, hvor du kommer ind til os på rådhuset, og et telefonisk møde.

Det bliver nu lettere for dig at få svar på dine spørgsmål omkring din byggesag, da du med vores online tidsbestilling booker din egen tid til et møde med en af vores byggesagsbehandlere.

Du undgår ventetiden og en mulig forgæves tur til rådhuset, da du med din tid kan være sikker på at komme til at tale med en byggesagsbehandler, når du kommer.

Faktisk kan du helt undgå køreturen ind til rådhuset. Du skal blot booke et telefonmøde. Så ringer vi dig op på det tidspunkt, du har booket.

Hvis det er mere bekvemt for dig, så kan du naturligvis stadig ringe til os i telefontiden uden forudgående tidsbestilling og tale med en byggesagsbehandler.

Online tidsbestilling

Den online tidsbestilling sker via det samme bookingsystem, som du kender, når du skal bestille tid til at få lavet nyt pas eller sygesikringskort. Du trykker dig ind via knappen ”Byggeri”, vælger dato og tidspunkt og vedhæfter relevant materiale for din byggesag.

Når du besøger rådhuset, så melder du din ankomst via vores stander, som står lige indenfor døren.

Hvis du kommer til rådhuset for at tale med en byggesagsbehandler uden en tid i hånden, så er vi klar til at hjælpe dig med at booke en tid.

Læs mere og book et møde med en af vores byggesagsbehandlere via linket i toppen og bunden.

Hvis du har spørgsmål til tidsbestilling, så kontakt Borgerservice på telefonnummer 76161616.