Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Offentlig begravelse/bisættelse

Borgere, som ikke efterlader sig familie eller anden omgangskreds, som kan eller ønsker at forestå begravelsen/bisættelse, kan begraves med hjælp fra det offentlige. Her på siden kan du læse mere om hvordan det foregår og hvilke muligheder du, som pårørende, har.

Offentlig begravelse/bisættelse

Borgere, som ikke efterlader sig familie eller andre, som kan eller ønsker at forestå begravelsen/bisættelsen, kan begraves med hjælp fra det offentlige.

Henvendelse om en offentlig begravelse

Opgaven vedr. offentlige begravelser/bisættelser varetages i Esbjerg Kommune af Borgerservice. En offentlig begravelse/bisættelse kommer som sagt på tale, når der ikke findes pårørende/efterladte eller andre, som ønsker eller har mulighed for at stå for begravelsen/bisættelse.

En anmodning om en offentlig begravelse/bisættelse sker efter en henvendelse fra politiet, plejehjem eller andre myndighedspersoner, som ikke har kendskab til, om afdøde har pårørende.

Henvendelse kan også ske fra pårørende, som enten ikke kendte afdøde eller, som ikke har været i kontakt med afdøde i mange år og derfor ikke ønsker at forestå begravelse/bisættelse med videre.

Anmodning/forespørgsel om offentlig begravelse/bisættelse

Henvendelse skal ske til Borgerservice.
Se vores åbningstider ved at klikke her i teksten

Udenfor vores åbningstid rettes henvendelse til Houkjær Begravelse på telefon 7512 0833.

Hvornår der blive tale om en offentlig begravelse/bisættelse

Når det er aftalt at det skal være en offentlig begravelse/bisættelse

En offentlig begravelse/bisættelse skal altid være aftale med os.

Kontakt os gerne for at høre om muligheder og afklaring.