Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Uddannelses- og jobvejledning for unge

Hvis du er under 25 år, kan vi vejlede dig om ungdomsuddannelse og job. Vi hjælper dig til at få et overblik over dine muligheder, så du kan vælge det job eller den uddannelse, der er rigtig for dig.

Som ung eller forælder til en ung er du altid velkommen til at kontakte SSP Forebyggelse & Vejledning. Vi vejleder elever i folkeskolens 7. - 10. klasse og unge under 25 år med bopæl i Esbjerg Kommune.

Find din vejleder

Alle unge har en vejleder. Du kan finde kontaktoplysningerne på den vejleder, der er tilknyttet din folkeskole eller privatskole her.

Find din vejleder

Uddannelse efter folkeskolen

I Esbjerg Kommune har du mange muligheder for at tage en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse.

Læs mere om dine uddannelsesmuligheder

Vejledning for unge mellem 16 og 25 med særlige behov

Er du mellem 16 og 25 år, og er du i målgruppe for den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse, er vores STU-uddannelse måske noget for dig.

Læs mere om STU

Elever og studerende i Esbjerg Kommune

Fortsæt din uddannelse i kommunen som elev eller studerende

Drømmer du om at blive elev indenfor fx ernæring, pædagogik eller anlægsgartneri? Så kan du læse mere om elevstillingerne i kommunen via nedenstående link.

Er du i gang med en videregående uddannelse og ønsker et studiejob, en praktikplads eller muligheden for at læse speciale? Så følg linket og læs mere om de muligheder, som vi tilbyder.