Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Børnepasning

Det er altid vigtigt, at børnene får en god start, når man flytter til et nyt sted. For familier er det derfor særligt vigtigt, at der kommer styr på børnepasningen, så de små også kan falde godt til i Esbjerg Kommune.

Hvis I lige er ankommet eller er på vej, er det en god ide at få skrevet børnene op til pasning. I kan godt skrive jeres børn på venteliste til pasning, inden I flytter hertil, og vi anbefaler alle at gøre det, så snart beslutningen er truffet. Det er nemlig opskrivningsdatoen, der afgør placeringen på ventelisten. 

Ved I ikke, hvor I skal bo?

Normalt kan man kun skrive sig op til pasning inden for ét opskrivningsdistrikt, men hvis man som tilflytter endnu ikke ved, hvor man ender med at bo, kan man skrive sig op til tre opskrivningsdistrikter.  I skriver blot i kommentarfeltet ved opskrivning, at I er tilflyttere og hvilke distrikter, I ønsker.

Vi passer godt på dit barn

Skriv jer op til pasning eller læs mere

Det er vigtigt at finde den rigtige løsning for jer som familie. Du kan læse mere om de forskellige pasningstilbud og opskrivning på Esbjerg Kommunes side om børnepasning.

Læs mere om opskrivning til pasning her

Har du spørgsmål omkring pladsanvisning?

Kontakt Diana Dahl Jørgensen, som vil besvare alle dine spørgsmål.

Telefon: +45 7616 1840

Pasningsgaranti for tilflyttere

I Esbjerg er du som tilflytter garanteret pasning

Som tilflyttere er I garanteret en plads senest én måned efter opskrivningsdatoen, hvis I ønsker det (dog tidligst, når I har registreret flytning elektronisk). Kommunen kan desværre ikke garantere en selvvalgt plads, men I er sikre på at få en plads i jeres garantidistrikt.

På dette dynamiske kort kan du få overblik over placering af pasningstilbud.

Her skriver I jer op til kommunal pasning

Skriv jer op til pasning

Opskrivning til kommunal pasning skal ske online via vores Pladsanvisning

Pladsanvisning

Privat pasning i Esbjerg Kommune

Skal dit barn passes ved privat tilbud?

Der findes private børnepassere, private vuggestuer og private børnehaver i Esbjerg Kommune. Hvis I ønsker at skrive jeres børn op til pasning et af disse steder, så kontakt institutionerne eller dagplejerne direkte. 

Nedenfor kan du finde links til oversigter over de forskellige private tilbud.