Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Plejehjemmet Bytoften

På Bytoften har vi fokus på det enkelte menneske og en hyggelig atmosfære. Vi er en aktiv del af det lokale byliv i Hjerting og med stranden 500 m fra os, er naturen også en del af vores hverdag.

Vi har kirke, indkøbsmuligheder og frisør som naboer og et stort og rummeligt cafeterie, hvor vi dagtimerne har aktiviteter fx. sang, banko og fredagsbar. I forlængelse af cafeteriet har vi vores store træningssal.

Boligerne

Plejehjemmet Bytoften er der i i alt 54 boliger. Der er 46 plejeboliger hvoraf der er 34 torumsboliger og 12 enrumsboliger. Boligernes størrelse er ca. 40-58 m2.

8 af boligerne er et rumsboliger på ca. 40 m2, som udgør et bofællesskab for yngre psykisk/fysisk handicappede. Alle har te-køkken, terrasse med egen udgang, samt badeværelse.

Alle boliger er med stue, badeværelse samt et the-køkken. Der er en lille terrasse med direkte udgang fra boligen. På badeværelset er der mulighed for at installere vaskemaskine og tørretumbler, det skal du selv medbringe. I skal selv indrette boligen, så det kan blive så hjemmeligt som muligt.

Det særlige ved Bytoften

Vi fokus at skabe trygge rammer for vores beboere og ligger vægt på selvbestemmelse og respekt for den enkelte beboers hverdagsliv. Vi har dagligt besøg af hjemmeboende pensionister, som træner i vores træningssal eller besøger vores sygeplejeklinik. Nærområdets børnehaver kommer hver anden uge og synger, leger og er kreative i vores cafeteriet. Der kommer også jævnligt folk fra hele Hjerting-området for at hente og aflevere biblioteksbøger ved vores biblioteks spot.

Praktisk på plejehjemmet

Se huskelisten med de ting, vi anbefaler, du tager med, når du flytter på plejehjem. Få også overblik over de faste udgifter, og alt det praktiske både før og efter, du er flyttet ind.

Læs mere om det praktiske når du skal på plejehjem

Mad på plejehjem

Hvis du bor på plejehjem, kan du købe maden gennem os, så du får det serveret på dit plejehjem.

Læs mere om maden på plejehjem

Brugerråd og frivillige

Vi værdsætter alle frivillige indsatser og gør meget for, at alle oplever værdi ved at bidrage i hverdagen på vores plejehjem.

Læs mere om brugerråd og frivillige