Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Esbjerg Kommune inviterer alle interesserede til orienteringsmøde om de planlagte trafikforsøg i Ribe Middelalderby, som gennemføres i ugerne 27-32 i 2024 og 2025.  Læs mere om trafikforsøgene på www.esbjerg.dk/trafikribe

 

Orienteringsmødet bliver afholdt onsdag den 20. marts kl. 19:00-21:00 i Multisalen på Ansgarskolen Vadehav, Simon Hansens Vej 2 , 6760 Ribe. 

 

På mødet vil der være mulighed for at høre oplæg om trafikforsøgene samt stille spørgsmål og have en dialog herom.

 

På mødet deltager ledere og fagpersoner fra Esbjerg Kommune samt øvrige repræsentanter fra styregruppen bestående af Lokalråd Ribe Midt, Ribe Bykernes Beboerforening og Ribe Handelsstandsforening

 

Formålet med mødet er, at du som borger, bliver klædt på til forsat at kunne bruge Ribes smukke bykerne - også under trafikforsøgene. 

 

Sådan tilmelder du dig

 

For at tilmelde dig orineteringssmødet skal du enest d. 17. marts 2024 klikke på "Svar" knappen i boksen "Sig din mening" nederst på siden og udfylde tilmeldingsformularen. 
Udfyld venligst afsnittet "Dine oplysninger" med dine kontaktoplysninger mv. og angiv "Tilmelding til orienteringsmøde om trafikforsøg i Ribe" i overskriften samt en valgfri tekst i indholdsfeltet i afsnittet "Din besvarelse". 
Der skal udfyldes én tilmeldingsformular pr. mødedeltager. 
Du vil herefter modtage en mail, hvori du via et link skal bekræfte din tilmelding ("bekræft oprettelsen af dit indlæg"). 

Personoplysninger:

Når du henvender dig til os udleverer du nogle personoplysninger.
Personoplysningerne bruger vi, når vi behandler og besvarer din henvendelse, og de kan blive gemt til brug for vores videre sagsbehandling.
Vi har ansvar for, at dine oplysninger behandles og opbevares forsvarligt indenfor rammerne af EU’s databeskyttelsesforordning.

Læs mere om vores behandling af dine persondata