Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ribe Jernstøberi - Workshop

Esbjerg Kommune inviterer til en workshop for alle borgere, der er interesserede i boligfællesskaber og selvbyg på Ribe Jernstøberi.

Vil du bygge og bo i Støberikvarteret – Det tidligere Ribe Jernstøberi?

Esbjerg Kommune inviterer til en workshop for alle borgere, der er interesserede i boligfællesskaber og selvbyg i Støberikvarteret.

I Støberikvarteret kan du blive en del af et enestående by- og boligmiljø, uanset om du ønsker at bygge selv eller du drømmer om at dyrke de nære naborelationer.

Den 19. marts kl. 17 - 19:30 på Ribe Rådhus ved Giørtz Plads

Præsenteres rammerne for selvbyg og boligfællesskaber: Der vil være inspirerende oplæg og mulighed for netværk med andre, der har interesse i at bo og bygge i Støberikvarteret.

Processen

Gennem tre workshops vil vi med hjælp fra erfarne rådgivere inspirere folk, der er interesserede i selvbyg og boligfællesskaber.

Den første workshop byder på inspirationsindlæg om både boligfællesskaber og selvbyg. Der vil også blive etableret rammer for, hvordan man kommer videre med at samles som fællesskab og formulere en vision for dit fremtidige hjem i Støberikvarteret.

Faktaboks

En unik boligmulighed på Ribe Jernstøberi

Esbjerg kommune skaber nye rammer for boligudvikling, hvor beboerne får mulighed for at få indflydelse på egen bolig, og danne et særligt nabofællesskab.

At være selvbygger - eller bygge i fællesskab med andre – betyder, at du får indflydelse på din egen bolig fra tidlig skitse til færdigopført resultat.
Der planlægges et forløb på 3 workshops i 2024, hvor det er muligt at blive klogere på mulighederne for selvbyg og boligfællesskaber