Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Udbudspanelets arrangementer

Udbudspanelet vil gerne understøtte lokale virksomheder i at forstå udbudsreglerne og lette tilbudsafgivning ved at invitere virksomheder til arrangementer.

I samarbejde med Business Esbjerg inviterer Udbudspanelet af og til interesserede virksomheder til arrangementer, som kan hjælpe med forståelse og give viden. Det kan være om nye regler på området, hvordan man laver et tilbud, om udbudssystemer, konsortiedannelser og meget andet.

Kontakt os

Hvis du sidder med et emne relateret til offentlige indkøb, som du gerne vil blive klogere på og evt. ved dit netværk også kunne have interesse i, er du meget velkommen til at sende en mail til Ditte Munk Vækild på dij1@esbjerg.dk.

 

Udbudspanelet inviterer til temamøde om udbudsreglerne og tilbudsafgivelse

Onsdag d. 24. maj kl. 8:00-10:00 byder Udbudspanelet i samarbejde med Business Esbjerg velkommen til et par timer med viden og gode råd om udbudsreglerne og tilbudsafgivelse.

I Udbudspanelet vil vi rigtig gerne hjælpe lokale virksomheder med at forstå de ofte komplicerede udbudsregler, så fleste muligt, som har lyst, kan afgive tilbud på kommunens opgaver. Derfor tilbyder vi nu et par timer, hvor kompetente personer vil dele deres viden om området, mens du nyder et rundstykke og en kop kaffe.

Program

  • Kaffe / the og rundstykker
  • Præsentation af Udbudspanelet – formål, hvem er vi og hvordan kan vi hjælpe? v/økonomichef Lene Andersen
  • Udbudsreglerne, helt overordnet v/chef for udbud & indkøb Stine Mikkelsen
  • Pause
  • Tilbudsafgivelse, hvordan og hvad skal man som tilbudsgiver være opmærksom på? v/advokat Litha Skjolden
  • Tak for i dag

Litha har tidligere holdt oplæg for Udbudspanelet, og er kendt for sin jordnære og praktiske tilgang til formidlingen af udbudsreglerne.

Tilmelding er gratis og kan ske her:

http://www.businessesbjerg.com/da/arrangementer/udbudspanelet-inviterer-til-temamoede-om-udbudsregler-og-tilbudsafvigelse/