Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Din indgang til et fritidsjob i Esbjerg Kommune

Uanset om du søger et fritidsjob, gerne vil ansætte en fritidsjobber eller har spørgsmål om mulighederne med et fritidsjob, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Her hos Fritidsjob i Esbjerg Kommune hjælper vi både unge, der mangler et fritidsjob, virksomheder, der søger fritidsjobbere og skoler og andre samarbejdspartnere, som gerne vil vide mere om fritidsjob.

Vælg din indgang

For unge

Leder du efter et fritidsjob eller studiejob - så kan du få hjælp af Esbjerg Kommunes Fritidsjobkonsulent eller måske finde dit nye fritids- eller studiejob på vores Facebook side "Fritidsjob i Esbjerg Kommune".

Læs mere om dine muligheder her

Arbejdsgiver

Er du arbejdsgiver og vil hjælpe en ung godt på vej – samtidig med at du får løst en række rutineopgaver – så klik videre her. Jobcentrets virksomhedsservice hjælper jer med at finde det rigtige match.

Find din næste fritidsjobber her

Samarbejdspartner

Vi kommer gerne ud og holder oplæg om fritidsjob – både i skoleklasser, ungdomsklub og uddannelsesinstitutioner.

Se mere her

Vi arbejder for dig og sammen med dig. Vores ambitioner er, at alle unge i Esbjerg kommune, har adgang til et fritidsjob, da undersøgelser peger på, at unge der har et fritidsjob, har større sandsynlighed for at fastholde og gennemføre en uddannelse. Netop derfor er vores mål, at alle unge har adgang til et fritidsjob. 

Vores hjælp til jobsøgning er gratis og vi mødes gerne med dig i dit nærområde. 

Følg os på Facebook og Instagram

På siderne holder vi dig som jobsøgende opdateret på de ledige fritidsjob, studiejob og elevstillinger, der lige nu er aktuelle i kommunen. Siderne opdateres dagligt.

Andre relevante sider i forbindelse med et fritids-/studiejob

Guide til fritids- & studiejob

Se guide til fritids- & studiejob her

Regler for fritidsarbejde

På Borger.dk kan du læse mere om regler for fritidsarbejde, som du må begynde på efter du er fyldt 13 år.

Fritidsjob

Arbejdsgiver?

Er du arbejdsgiver og vil hjælpe en ung godt på vej og samtidig få løst en række rutineopgaver, så klik videre her. Jobcentrets virksomhedsservice hjælper jer med at finde det rigtigt match.

Se mere her