Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Menuen marts 2024

Se hvad skal vi spise i marts

Menuen for marts

Hovedretter:

1. marts: Kogt sej med urtesovs og kartofler

2. marts: Fynsk gullasch (gris), kartoffelmos og surt

3. marts: BBQ marineret skinkemignon, skysovs, ovnbagte kartofler og coleslaw

4. marts: Forloren hare, vildtsovs, rødkål og kartofler

5. marts: Bøf Lindstrøm, bøfsovs, blomkål og kartofler

6. marts: Kyllingebryst, kogt, frikassésovs og kartofler

7. marts: Bøf Stroganoff, kartoffelmos og broccoli

8. marts: Paneret flæsk, persillesovs, rødbeder og kartofler

9. marts: Boller i karry,  løse ris og gulerødder

10. marts: Nakkesteg stegt som vildt,  vildtsovs, bønner og kartofler

11. marts: Græsk farsbrød, pikantsovs, broccoliblanding og kartofler

12. marts: Medister, stuvet hvidkål, kartofler og surt

13. marts: Hjerter i flødesovs,  kartofler, blomkål med persille

14. marts: Laksefrikadeller, persillesovs, råkost og kartofler

15. marts: Karbonade, skysovs, majsblanding og kartofler

16. marts: Gullasch, kartoffelmos og asier

17. marts: Sprængt kam, aspargessovs, ærter og kartofler

18. marts: Forloren and, skysovs, rødkål og kartofler

19. marts: Frederiks favoritgryde, gulerødder og kartoffelmos

20. marts: Boller i selleri,  kartofter og solbærsyltetøj

21. marts: Stegt kyllingelår,  kyllingeskysovs, agurkesalat og kartofler

22. marts: Brændende kærlighed, kartoffelmos og rødbeder

23. marts: Skinkeschnitzel, skysovs, euromix og brasede kartofler

24. marts: Kalvesteg, rødvinssovs, glaserede perleløg og kartofler

25. marts: Italiensk plante-bolognese m/pasta

26. marts: Fiskefrikadeller, persillesovs, euromix og kartofler

27. marts: Hvidløgskylling, paprikasovs, bønner og kartofler

28. marts: Kogt røget skinke, flødekartofler og salat

29. marts: Lammekølle, skysovs, agurkesalat og kartofler

30. marts: Farseret porre,  skysovs, blomkål og kartofler

31. marts: Nakkekotelet, champignonsovs, karotter og kartofler

Biretter:

1. marts: Jordbærsuppe m/flødeskum

2. marts: Sveskegrød m/mælk

3. marts: Citronfromage m/flødeskum

4. marts: Is

5. marts: Boghvedegrød m/rørsukker

6. marts: Hyldebærsuppe m/tvebakker

7. marts: Blommegrød m/mælk

8. marts: Pandekager m/jordbærsyltetøj

9. marts: Æbler, henkogt m/yoghurtcreme

10. marts: Mokkafromage m/flødeskum

11. marts: Ymerdessert

12. marts: Æblesuppe m/tvebakker

13. marts: Risengrød m/kanelsukker og smør

14. marts: Æbletærte m/flødeskum

15. marts: Frugtsalat m/makronfløde

16. marts: Jordbærgrød m/mælk

17. marts: Appelsinfromage m/flødeskum

18. marts: Chokoladebudding m/flødeskum

19. marts: Mannagrød m/kanel, sukker og smør

20. marts: Æblegrød m/mælk

21. marts: Øllebrød m/flødeskum

22. marts: Fersken m/makronfløde

23. marts: Alliancegrød m/mælk

24. marts: Jordbærfromage m/flødeskum

25. marts: Risengrød m/kanelsukker og smør

26. marts: Pandekage m/jordbærsyltetøj

27. marts: Kirsebærsuppe m/kanel og tvebakker

28. marts: Islagkage

29. marts: Pære m/makronfløde

30. marts: Abrikosgrød m/mælk

31. marts: Baileyfromage m/flødeskum