Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Kulturpuljen

Formålet med Esbjerg Kommunes Kulturpulje er at støtte kulturarrangementer og –aktiviteter med almen interesse, som afvikles i Esbjerg Kommune og giver en kulturel oplevelse.
 
Kulturpuljen er opdelt i tre forskellige puljer: Musik-, Kultur og Strakspuljen.

Du kan stadig søge Kulturpuljen 2. halvår 2020 her.

Musikpuljen støtter musikarrangementer. Kulturpuljen og Strakspuljen støtter øvrige kulturarrangementer og aktiviteter. Ansøgninger til Musikpuljen og Kulturpuljen behandles af Kultur & Fritidsudvalget. Ansøgninger til Strakspuljen behandles administrativt. 
 
Der gælder de samme kriterier for tildeling af støtte til alle tre puljer. 

Musikpuljen er åben nu
Du kan søge støtte til musikpuljen en gang årligt. Ansøgningsfristen for ansøgninger til kommende år vil være 1. august. Du kan søge Musikpuljen her
Ansøgninger til musikpuljen behandles på Kultur & Fritidsudvalget ordinære møde i september. 
 
Kulturpuljen åbner 1. oktober   
Kulturpuljen til øvrige kulturelle aktiviteter over 5.000 kr. Kultur & Fritidsudvalget behandler ansøgningerne to gange årligt, i juni og november. Der er ansøgningsfrist 1. april og 1. oktober.
 
Strakspuljen åbner 1. oktober
Du kan løbende søge om støtte fra strakspuljen. Når alle midlerne i puljen er uddelt, vil det blive annonceret her på siden. Vi åbner for ansøgninger til det kommende år den 1. oktober. 
Ansøgninger til strakspuljen på 5.000 kr. og derunder behandler vi administrativt og du kan forventes svar indenfor 14 dage. 

 

Retningslinjer Musikpuljen, Kulturpuljen og Strakspuljen til kulturarrangementer og -aktiviteter