Menuplan for Januar 2024
Se hvad vi skal spise i januar
Hovedret:
1. Klar suppe, supperis og flûtes
2. Frikadeller, skysovs, blomkålsblanding og kartofler
3. Bøf stroganoff, kartoffelmos og surt
4. Nakkesteg, skysovs, rødkål og kartofler
5. Kyllingebryst kogt, frikassesovs og kartofler
6. Farseret porre, skysovs, blomkål og kartofler
7. Skinke, kogt og røget, flødekartofler og euromix
8. Fynsk gullasch (gris), kartoffelmos og surt
9. Fyldt rødspætte, hollandaisesovs, euromix og kartofler
10. Sprængt kam, lys sovs, majsblanding og kartofler
11. Hjertemillionbøf, kartoffelmos og blomkål
12. Karbonade, stuvet hvidkål og kartofler
13. Boller i karry, løse ris og gulerod
14. Kogt okse, peberrodssovs, bønner og kartofler
15. Skipperlabskovs, rugbrød, rødbeder og purløg
16. Medister, stuvet spinat og kartofler
17. Stegt kyllingelår, kyllingeskysovs, agurkesalat og kartofler
18. Fiskefrikadeller, persillesovs, karotter og kartofler
19. Sprængt nakke, gule ærter, kartofler og sennep
20. Italiensk plante-bolognese og pasta
21. Benløse fugle (gris), kartofler, skysovs og timianbagt gulerod
22. Forloren hare, vildtsovs, rødkål og kartofler
23. Paneret sej, sennepssovs, kløvet gulerødder og kartofler
24. Bøf med løg, bøfsovs, rosenkål og kartofler
25. Kylling i karry, løse ris, broccoli, mangochutney
26. Boller i selleri, kartofler og rødbeder
27. Millionbøf med linser, kartoffelmos og surt
28. Hamburgerryg, aspargessovssovs, pariser karotter og kartofler
29. Græsk farsbrød, pikantsovs, broccoli, kartofler
30. Frederiks oksegryderet, kartoffelmos og gulerødder
31. Sprængt kam med jævnet smørsovs, kartofler og euromix
Biret:
1. Fløderand med frugtcocktail
2. Sveskegrød med mælk
3. Risengrød med kanelsukker og smør
4. Frugtsalat medmakronfløde
5. Grønkålssuppe
6. Is tricolore med vafler
7. Æblekage med flødeskum
8. Hyldebærsuppe med tvebakker
9. Blomkålssuppe med kødboller
10. Æbleskiver med jordbærmarmelade
11. Jordbærgrød med mælk
12. Tomatsuppe med kødboller
13. Fersken og pære med makronfløde
14. Ananasfromage med flødeskum
15. Rabarbergrød med mælk
16. Porre/løgsuppe med kødboller
17. Kærnemælkssuppe med rosiner
18. Pandekager med jordbærsyltetøj
19. Abrikosgrød med mælk
20. Is – vanilje med jordbærsovs
21. Appelsinfromage med flødeskum
22. Juliennesuppe
23. Æbletærte med flødeskum
24. Kartoffelsuppe med kødboller
25. Ymerdessert med solbærsyltetøj
26. Skovbærgrød med mælk
27. Pære med sveskeblomme og råcreme
28. Citronfromage med flødeskum
29. Aspargessuppe med kødboller
30. Risengrød med kanelsukker og smør
31. Alliancegrød med mælk