Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Menuplan for Januar 2024

Se hvad vi skal spise i januar

Madplanen for januar 2024

Hovedret:

1. Klar suppe, supperis og flûtes

2. Frikadeller, skysovs, blomkålsblanding og kartofler

3. Bøf stroganoff, kartoffelmos og surt              

4. Nakkesteg, skysovs, rødkål og kartofler          

5. Kyllingebryst kogt, frikassesovs og kartofler

6. Farseret porre, skysovs, blomkål og kartofler

7. Skinke, kogt og røget, flødekartofler og euromix

8. Fynsk gullasch (gris), kartoffelmos og surt

9. Fyldt rødspætte, hollandaisesovs, euromix og kartofler      

10. Sprængt kam, lys sovs, majsblanding og kartofler

11. Hjertemillionbøf, kartoffelmos og blomkål

12. Karbonade, stuvet hvidkål og kartofler

13. Boller i karry, løse ris og gulerod

14. Kogt okse, peberrodssovs, bønner og kartofler

15. Skipperlabskovs, rugbrød, rødbeder og purløg

16. Medister, stuvet spinat og kartofler

17. Stegt kyllingelår, kyllingeskysovs, agurkesalat og kartofler

18. Fiskefrikadeller, persillesovs, karotter og kartofler

19. Sprængt nakke, gule ærter, kartofler og sennep

20. Italiensk plante-bolognese og pasta

21. Benløse fugle (gris), kartofler, skysovs og timianbagt gulerod            

22. Forloren hare, vildtsovs, rødkål og kartofler

23. Paneret sej, sennepssovs, kløvet gulerødder og kartofler   

24. Bøf med løg, bøfsovs, rosenkål og kartofler

25. Kylling i karry, løse ris, broccoli, mangochutney               

26. Boller i selleri, kartofler og rødbeder

27. Millionbøf med linser, kartoffelmos og surt

28. Hamburgerryg, aspargessovssovs, pariser karotter og kartofler           

29. Græsk farsbrød, pikantsovs, broccoli, kartofler                

30. Frederiks oksegryderet, kartoffelmos og gulerødder

31. Sprængt kam med jævnet smørsovs, kartofler og euromix

Biret:

1. Fløderand med frugtcocktail

2. Sveskegrød med mælk

3. Risengrød med kanelsukker og smør

4. Frugtsalat medmakronfløde

5. Grønkålssuppe

6. Is tricolore med vafler

7. Æblekage med flødeskum

8. Hyldebærsuppe med tvebakker

9. Blomkålssuppe med kødboller

10. Æbleskiver med jordbærmarmelade

11. Jordbærgrød med mælk

12. Tomatsuppe med kødboller

13. Fersken og pære med makronfløde

14. Ananasfromage med flødeskum

15. Rabarbergrød med mælk

16. Porre/løgsuppe med kødboller

17. Kærnemælkssuppe med rosiner

18. Pandekager med jordbærsyltetøj

19. Abrikosgrød med mælk

20. Is – vanilje med jordbærsovs

21. Appelsinfromage med flødeskum

22. Juliennesuppe

23. Æbletærte med flødeskum

24. Kartoffelsuppe med kødboller

25. Ymerdessert med solbærsyltetøj

26. Skovbærgrød med mælk

27. Pære med sveskeblomme og råcreme

28. Citronfromage med flødeskum

29. Aspargessuppe med kødboller

30. Risengrød med kanelsukker og smør

31. Alliancegrød med mælk