Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ungdomsklubben

Ungdomsklubben er et tilbud til de unge, som ønsker og skønnes til at få noget ud af det sociale samspil, der i en klub. Formålet er, at de unge kan mødes på tværs af boenhederne. 

Hvem kan bruge ungdomsklubben?

Ungdomsklubben er et tilbud for unge fra Specialcenter Rabu, som ønsker og skønnes at kunne indgå i et positivt socialt samspil med hinanden under uformelle og mindre strukturerede samværsformer.

Formålet med ungdomsklubben

Formålet er at give de unge fra Rabu muligheder for at mødes på tværs af boenhederne. At understøtte og fremme indbyrdes relationer i en ungdoms- og egenkultur hos de unge med udgangspunkt i behov og interesser

Hvad sker der i ungdomsklubben?

Der er en fast ugentlig klubaften hver torsdag.

Klubaftenerne vil være en vekselvirkning mellem aktiviteter ud af huset (blandt andet diskotek og udflugter m.m.) og klubaftener, hvor vi benytter lokalerne på Bøge Allé 4 a.

Klubaftener vil altid indeholde fællesspisning. Herudover kan der være tilbud som musik, dans, video, filmaften, spil, madlavning m.m. De unge har mulighed for at købe sodavand og slik.

Det forventes, at de enkelte boenheder sender ledsager med deres unge efter det aktuelle behov.

I forbindelse med den ugentlige klubaften og udadvendte aktiviteter er der en del praktisk arbejde og forberedelse som varetages af nogle medarbejdere fra Rabu.