Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Plejehjemmet Skovbo

Plejehjemmet Skovbo ligger i rolige omgivelser med skov og park som nærmeste nabo.

Plejehjemmet Solglimt ligger på 2. sal på Skovbo Sundhedscenter, lige op til skoven. Selvom vi bor på 2.sal, har vi rig mulighed for, at nyde den dejlige natur vi er omgivet af. Vi har foruden skoven en dejlig sansehave, som vi bla. bruger til små koncerter, hygge og besøg.

Boligerne

Vi har 20 lyse og venlige boliger, som varierer i størrelse, alle boliger er etrums boliger på 24 m2 med eget badeværelse. Fællesarealerne byder bla. på et stort køkken alrum, der foruden spisning, inviterer til aktivitet og samvær. Resten af plejehjemmet rummer flere hyggekroge, så der er plads til både fællesskab og mulighed for at trække sig lidt.

Det særlige ved Skovbo

På Solglimt har vi stor fokus på, at give vores beboere en dejlig og tryg hverdag. Her bestemmer de selv tempoet og har medindflydelse på, hvordan deres dag skal være. Vi vægter meget, at alle har mulighed for, at tilvælge aktiviteter. Det kan være hygge med besøgshunde, besøg af vuggestue, Erindringsdans, nyde naturen m.m. Det er med til, at skabe en hyggelig og indholdsrig dag.

Praktisk på plejehjemmet

Se huskelisten med de ting, vi anbefaler, du tager med, når du flytter på plejehjem. Få også overblik over de faste udgifter, og alt det praktiske både før og efter, du er flyttet ind.

Læs mere om det praktiske når du skal på plejehjem

Mad på plejehjem

Hvis du bor på plejehjem, kan du købe maden gennem os, så du får det serveret på dit plejehjem.

Læs mere om maden på plejehjem

Brugerråd og frivillige

Vi værdsætter alle frivillige indsatser og gør meget for, at alle oplever værdi ved at bidrage i hverdagen på vores plejehjem.

Læs mere om brugerråd og frivillige