Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Plejehjemmet Østerbyen

Et lille plejehjem i Esbjerg Øst hvor alle kender hinanden.

Der er mulighed for at komme ud for alle beboere enten i haven, på fællesaltanen eller på den fælles terrasse. Boliger i stuen har ligeledes egen terrasse.

Boligerne

Plejehjemmet Østerbyen er et mindre plejehjem med 26 boliger der ligger tæt placeret ved Østerby Sundhedscenter. Der er 3 afdelinger: Violen, Solsikken og Margueritten. Til hver afdeling er der fælles opholdsrum med spisekøkken og fjernsynsstue.

Der er flest et-rumsboliger og enkelte to-rumsboliger. 14 boliger er almindelige plejeboliger og herudover er der 2 bofællesskaber hvor der er 6 boliger forbeholdt demensramte.

Det særlige ved Plejehjemmet Østerbyen

Det er et lille plejehjem ved Østerby Sundhedscenter i et aktivt lokalsamfund.

Her kommer du til at kende alle på kort tid. Vi prioriterer den familiære stemning og dyrker de små ting i hverdagen. Din livskvalitet er vigtig for os og derfor betragter vi dit helt særlige særpræg som en styrke til fællesskabet. Lokalsamfundet inviterer vi ind på plejehjemmet eks. kan du møde vores venskabsklasse fra den lokale folkeskole.

Praktisk på plejehjemmet

Se huskelisten med de ting, vi anbefaler, du tager med, når du flytter på plejehjem. Få også overblik over de faste udgifter, og alt det praktiske både før og efter, du er flyttet ind.

Læs mere om det praktiske når du skal på plejehjem

Mad på plejehjem

Hvis du bor på plejehjem, kan du købe maden gennem os, så du får det serveret på dit plejehjem.

Læs mere om maden på plejehjem

Brugerråd og frivillige

Vi værdsætter alle frivillige indsatser og gør meget for, at alle oplever værdi ved at bidrage i hverdagen på vores plejehjem.

Læs mere om brugerråd og frivillige