Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Plejehjemmet Margrethegården

Margrethegården ligger på Nørremarken i Ribe, ud til dejlige grønne områder. Plejehjemmet ligger 2 km fra Ribe centrum, i et smukt område med udsigt til Ribe å og enge. 

Vi har en aktiv Venneforening som er behjælpelig med forskellige aktiviteter og traditioner som høstfest, sommerhusophold, julefrokoster og årlige besøg af pølsevognen.

Boligerne

På Margrethegården er der 77 et-rumsboliger med eget tekøkken og bad.

Her er syv afsnit, hvoraf tre er almene, tre er demensenheder og én socialpsykiatrisk enhed. Margrethegården har en kiosk, som har et bredt udvalg af varer. Kiosken har åben 1 time hver formiddag og drives af Venneforeningen.

Det særlige ved Margrethegården

Margrethegården er omgivet af eng, skov og mange sti systemer. Privatskolen er vores genbo som vi har et fantastisk samarbejde med. , Bybussen går lige til døren og ca. 200 meter herfra holder toget. Vi er et plejehjem der gerne vil invitere det omkringliggende nærområde ind.
Vi har mange gårdhaver, små terrasser, store græsarealer, geder, fugle og fisk. Der er rig mulighed for aktiviteter ud af huset, vi har en bus og forskellige slags cykler der benyttes flittigt som også kan lånes af pårørende.

Praktisk på plejehjemmet

Se huskelisten med de ting, vi anbefaler, du tager med, når du flytter på plejehjem. Få også overblik over de faste udgifter, og alt det praktiske både før og efter, du er flyttet ind.

Læs mere om det praktiske når du skal på plejehjem

Mad på plejehjem

Hvis du bor på plejehjem, kan du købe maden gennem os, så du får det serveret på dit plejehjem.

Læs mere om maden på plejehjem

Brugerråd og frivillige

Vi værdsætter alle frivillige indsatser og gør meget for, at alle oplever værdi ved at bidrage i hverdagen på vores plejehjem.

Læs mere om brugerråd og frivillige