Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Plejehjemmet Lyngvej

Vesterhavet ligger kun 100m fra Lyngvej så tættere på den smukkeste natur kan vi ikke komme, du kan næsten høre havets brusen.

Sædding Kirke og et lille indkøbscenter ligger også i umiddelbar nærhed af Lyngvej.

Lyngvej blev bygget i 1997. Der er omkring 4 km til Esbjerg centrum og 1,5 km til et indkøbscenter. Det er kørestolsvenligt og udendørs er der en petanquebane og flere fælles terrasser med siddepladser.

Boligerne

Plejehjemmet Lyngvej består af 49 plejeboliger og 5 ældreboliger fordelt på 7 små huse. Heraf er de 16 boliger (2 huse) demensboliger.

I hvert hus er der et fælleskøkken, en fælles opholdsstue samt en fælles terrasse. Fælleskøkkenet nydes morgen- middags- og aftensmaden i hyggeligt samvær med de øvrige beboere i huset.

I hvert hus er der udover fællesarealerne 8 boliger som alle er 2 rumsboliger, med en dejlig stue, et stort soveværelse og et stort badeværelse. Hver lejlighed har sin helt egen lille terrasse, hvor der er plads til et lille bord og stole.

Terrassen er delvist aflukket af en blomsterkumme, hvor beboeren i fællesskab med sine pårørende har mulighed for at plante de skønneste blomster eller opsætte et lille fuglehus.

Det særlige ved Lyngvej

Husene udgør hver især en ”lille” familie med tryghed og respekt for hinanden og vores forskelligheder. Vi spiser vores måltider sammen og hygger os sammen i løbet af dagen.
Der er mulighed for at besøge ”hyggestuen” i formiddagstimerne, blive i fællesarealet i huset, eller hygge sig på egen stue alt efter hvad man selv har lyst til.

Vi har aktiviteter som, bankospil, manicure, ture ud af huset, ønskekoncert, sang, stolegymnastik, hygge med film, håndarbejde og meget andet. 2 cykler som kan benyttes af dig og dine pårørende. En Rickshaw og en side-by-side cykel. Der er elmotor på dem begge.

Praktisk på plejehjemmet

Se huskelisten med de ting, vi anbefaler, du tager med, når du flytter på plejehjem. Få også overblik over de faste udgifter, og alt det praktiske både før og efter, du er flyttet ind.

Læs mere om det praktiske når du skal på plejehjem

Mad på plejehjem

Hvis du bor på plejehjem, kan du købe maden gennem os, så du får det serveret på dit plejehjem.

Læs mere om maden på plejehjem

Brugerråd og frivillige

Vi værdsætter alle frivillige indsatser og gør meget for, at alle oplever værdi ved at bidrage i hverdagen på vores plejehjem.

Læs mere om brugerråd og frivillige