Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Plejehjemmet Landlyst

På vores moderne plejehjem i Tarp lægger vi vægt på en varm og tryg hverdag for vores beboere. Vi får også besøg af  mange hjemmeboende pensionister, der nyder at været med til vores aktiviteter i dagtimerne. 

Landlyst byder på et stort udendørs areal med orangeri og mulighed for aktiviteter.

Indendørs har vi et dejligt lyst cafeterie, der benyttes til aktiviteter og spisning af plejehjemmets beboere, også mange hjemmeboende pensionister nyder, at deltage i aktiviteter og spisning.

Boligerne

Landlyst har 48 store, fleksibelt indrettede etrumsboliger fordelt på

  • 24 boliger til borgere med almene plejebehov
  • 24 boliger til demente - heraf to midlertidige boliger

Boligen, der er 30 m2, er dejlig lys med mulighed for indretning af stue, soveplads og lille tekøkken med eget køleskab. Badeværelset er dejligt stort og indrettet med egen vaskesøjle.

Til boligen hører enten en terrasse eller balkon.

På hver afdeling er et stort fællesrum med køkken, spiseplads og tv-stue, herfra er der også adgang til en hyggelig gårdhave. Det er her vi skaber relationer og fællesskab.


På hver afdeling er der en stor fælles opholdsstue, hvor der både er køkken med spiseplads og en hyggeligt indrettet stue med fjernsyn. Alle er velkomne til at spise sine daglige måltider i fællesområderne.

Det særlige ved Landlyst

Her på Landlyst har vi fokus på det nære. Vi bor lige ved siden af skolen, bageren og købmanden, og derfor kan vi altid fornemme livet i resten af Tarp. Vi har vores egen træningssal, hvor man kan træne i trygge rammer. 

Praktisk på plejehjemmet

Se huskelisten med de ting, vi anbefaler, du tager med, når du flytter på plejehjem. Få også overblik over de faste udgifter, og alt det praktiske både før og efter, du er flyttet ind.

Læs mere om det praktiske når du skal på plejehjem

Mad på plejehjem

Hvis du bor på plejehjem, kan du købe maden gennem os, så du får det serveret på dit plejehjem.

Læs mere om maden på plejehjem

Brugerråd og frivillige

Vi værdsætter alle frivillige indsatser og gør meget for, at alle oplever værdi ved at bidrage i hverdagen på vores plejehjem.

Læs mere om brugerråd og frivillige