Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Bevæg dig, Esbjerg

Når vi er fysisk aktive, får vi mere overskud i hverdagen. Det gælder såvel fysisk som mentalt. Kroppens styrkes og en række sygdomme forebygges. Humøret stiger og vi får mere overskud til både os selv og andre.

Der er mange måder at få mere bevægelse ind i hverdagen, det er ikke så vigtigt hvordan du er aktiv, men mere vigtigt at aktiviteten giver mening for dig og passer ind i dit liv. 

For nogle fungerer det godt at være fysisk aktive i faste rammer, hvor andre foretrækker det mere fleksibelt. Nogle motiveres af at være aktiv i et fællesskab mens andre bedst trives med friheden og roen i at være aktive selv, f.eks. i naturen.  

Det kan også være at det fungerer bedst for dig at få mere bevægelse ind i hverdagen ved at gå eller cykle til arbejde, lege med børn og børnebørn, gå en tur med hunden eller noget helt andet. Al bevægelse tæller i det samlede regnskab i forhold til at opnå de sundhedsmæssige fordele og du vil opnå de gavnlige effekter lige meget om du er ung eller gammel, syg eller rask. 

I nedenstående kan du finde links til aktiviteter i Esbjerg kommune og få inspirationen til hvordan du kan få mere bevægelse ind i din hverdag. 

Bevæg dig for livet, Esbjerg

Find de initiativer vi har på området i Esbjerg Kommune.

Bevæg dig for livet, Esbjerg

Sport og fællesskaber

Foreningslivet blomstrer i Esbjerg Kommune, og der er garanteret også noget for din smag.

Sport og fællesskaber

Oplev naturen

Se vores anbefalinger og få overblik over de næsten uanede muligheder for skønne naturoplevelser.

Oplev naturen