Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Morgenrøden

Har du brug for social støtte og et sted at være, kan du besøge Morgenrøden, hvor vi tilbyder hjælp og støtte med fokus på livskvalitet og sundhed. 

Kan jeg benytte Morgenrødens tilbud?

For at kunne benytte Morgenrøden skal man være tilknyttet lokalområdet, der er beliggende omkring Gl. Vardevej, Ved Skoven, Nørvang og Skovkanten.

Er du tilknyttet området og har du brug for social støtte og et sted at være, kan du besøge Morgenrøden, hvor vi tilbyder hjælp og støtte med fokus på livskvalitet og sundhed.

Du skal ikke visiteres til tilbuddet- du møder blot op, og får en snak med medarbejderne, som herefter vil vurdere om Morgenrøden er det rettet tilbud til dig. 
 
Morgenrøden udfører boligsocialt miljøarbejde, og arbejder med at forebygge og reducere konfliktniveauet i området. Vi skaber rammer, som giver mulighed for at dyrke et fællesskab og bidrager til at forbedre boligområdet.

Hvordan kan vi støtte dig?

Morgenrøden tilbyder hjælp og støtte til den enkelte beboer med fokus på livskvalitet og sundhed.
 
Det er Morgenrødens mål at drive et værested og arrangere og koordinere fælles aktiviteter i og ude af huset, ud fra brugernes ønsker og behov. 
 
Morgenrøden fungerer som brobygger til det det øvrige samfund, og laver en lang række aktiviteter i værestedet og i boligområdet. Formålet er at give muligheden for at du kan bruge udvikle og vedligeholde sociale, psykiske, intellektuelle og motoriske færdigheder bedst muligt.
 
Det er blandt andet muligt at få hjælp og støtte til: 
At skabe netværk og mulighed for, at du kan indgå i positive sociale relationer.
Vi henviser til misbrugsbehandling, hvis du ønsker det.
Postgennemgang en gang om ugen.
Reduktion og forebyggelse af diverse sundhedsskader.
 
Du er velkommen til at besøge os, så vi kan snakke om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt

Morgenrødens kontaktinformationer kan findes i kontaktboksen her på siden.