Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Neptunvej 4b, Fanø - Oprensning af vandhul

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven 

Esbjerg Kommune har efter § 65, stk. 3, jf. § 3 i naturbeskyttelsesloven med­delt dispensation til at foretage oprensning af et ca. 450 m2 stort vandhul på matr.nr. 13 bg, Rindby By, Nordby. Vandhullet ligger Neptunvej 4b på Fanø. Der sker også rydning af vedplanter umiddelbart ved søens bred.

Eventuel klage skal være indgivet til klageportalen senest den 11. oktober 2019.

Spørgsmål til afgørelsen

Henvendelse – herunder spørgsmål om klageberettigelse – kan rettes til biolog Peer Kammer Hansen på tlf.nr. 76165129.

 

Der er ret til aktindsigt efter reglerne i lov om aktindsigt i miljøoplysninger, forvaltningsloven og offentlighedsloven.

Visse organisationer samt enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald, kan klage over afgørelsen.

Brug af klageportalen

En eventuel klage skal indgives via Klageportalen. På forsiden af www.nmkn.dk er der et link til Klageportalen. Klageportalen ligger på www.borger.dk og www.virk.dk. Man logger på www.borger.dk eller www.virk.dk, ligesom man plejer, typisk med MitID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når man klager, skal man betale et gebyr på kr. 500. Gebyret betales med betalingskort i Klageportalen.

Fritagelse for brug af klageportalen

Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Esbjerg Kommune. Anmodningen sendes så vidt muligt elektronisk til miljo@esbjergkommune.dk eller pr. brev til Esbjerg Kommune, Natur & Vandmiljø, Torvegade 74, 6700 Esbjerg.