Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

DigiTal med dit barn

"DigiTal med dit barn" er et arrangement for forældre til 4. klasses elever. Vi fokuserer på at guide forældre i at støtte børnenes digitale liv og skabe åben dialog om trivsel. Varigheden er cirka 2 timer. 

"DigiTal med dit barn" er et arrangement målrettet forældre til 4. klasses elever. Med indførelsen af skole-pc'en i 4. klasse og en gennemsnitlig alder på 8 år for den første mobiltelefon åbner der sig mange nye muligheder inden for læring, gaming og kommunikation for børnene. Denne "nye" onlineverden medfører dog også en række faldgruber og bekymringer vedrørende børnenes onlinesikkerhed og især deres trivsel.

Arrangementet fokuserer på, hvordan forældre kan støtte deres børns onlineliv og fastsætte klare rammer for, hvor, hvorfor, med hvem og hvor længe børnene er online. Emner som digital risikoadfærd, forældres indblanding og bidrag til børnenes digitale dannelse står i centrum, og arrangementet skaber grundlag for en tryg, åben og naturlig dialog om børnenes digitale liv – både mellem forældre og med deres egne børn. 

Varigheden af arrangementet er cirka 2 timer.

Book Digital med dit barn i nedenstående formular.