Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Virksomheder og foreninger

Uden støtte fra virksomheder og foreninger kunne vi ikke hjælpe så mange børn, unge og familier i gang med foreningslivet. Hvis du er virksomhed eller forening og gerne vil hjælpe os i vores arbejde med at fremme foreningslivet for børn og unge i udsatte positioner, så læs mere her på siden. 

Hvis du allerede samarbejder med os fra Aktiv Fritid, kan du læse mere om vores metoder og fyraftensmøder her på siden. 

Gør det, I er gode til!

Aktiv Fritid - som står bag indsatsen for børn, unge og familier i foreningslivet - samarbejder med alle foreninger i Esbjerg kommune, som er under folkeoplysningsloven. Den eneste forventning, vi har, er, at I gør det, I er gode til – at være foreningsledere, som er oprigtigt interesserede i de børn (såvel som voksne), der træder indenfor i jeres forening.

Sådan foregår det, når vi sender børn og unge ud til jer

Inden vi sender børn og unge ud i en fritidsaktivitet hos jer, har vi været i kontakt med jer inden. Det kan være, at barnet eller den unge har behov for at besøge jer inden barnet eller den unge starter i en aktivitet. I så fald aftaler vi det med jer. 

For at sikre en god integration kan det til tider være vigtigt at finde en person i jeres forening, der kan være  kontaktperson og vejleder for deltageren. Det drøfter vi i samarbejde med jer. 

Går I med tanker om at hjælpe børn og unge i udsatte positioner?

Hvis du som virksomhed, NGO eller samarbejdspartner går med tanker om at sætte noget i værk, som kan hjælpe børn og unge i deres fritid, så ræk endelig ud til os. Vi vil meget gerne spare med jer om jeres idéer. 

 

Vi takker for donationerne

Vi har igennem tiden modtaget donationer til kontingentstøtte fra diverse frivillige foreninger, fonde og firmaer, og vi er meget taknemmelige for den store hjælp, vi kan give videre til familierne. Hvis du kunne tænke dig at donere til vores arbejde med børn, unge og deres familier, så ræk endelig ud til os via kontaktboksen her på siden. 

Fyraftensmøder for foreninger

Læs nyhederne fra sidste fyraftensmøde og tilmeld dig fyraftensmøder via linket nedenfor.