Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Plan- og Byudviklingsudvalget besluttede i december 2022 at igangsætte en evaluering af busnettet fra 2017 og forelægge ændringsforslag i 2023. Evalueringen er nu gennemført og vi er nu klar med et forslag til, hvordan busnettet kan styrkes og tilpasses de økonomiske rammer, og implementeres i sommeren 2024.

 

Her kan du se forslaget

Du kan se høringsmaterialet på esbjerg.dk via linket i boksen til højre på siden. Høringsmaterialet består bl.a. af en opsummering af evalueringen, forslag til nyt rutenet i og udenfor Esbjerg by samt information om de fremtidige planlægningsprincipper. 

 

Hvis du har bemærkninger til forslaget, bedes du indsende dem ved at klikke på "Svar" knapper i "Sig din mening" boksen nederst på siden. Husk efterfølgende at godkende dit høringssvar via linket i den fremsendte kvitteringsmail.  

Personoplysninger:

Når du henvender dig til os udleverer du nogle personoplysninger.
Personoplysningerne bruger vi, når vi behandler og besvarer din henvendelse, og de kan blive gemt til brug for vores videre sagsbehandling.
Vi har ansvar for, at dine oplysninger behandles og opbevares forsvarligt indenfor rammerne af EU’s databeskyttelsesforordning.

Læs mere om vores behandling af dine persondata