Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Mobilt gadesalg, opstilling af telte og gadeunderholdning

Handelsmiljøet skal tilbyde forskellige oplevelser. Derfor er der mulighed for mobilt gadesalg og gadeunderholdning i aktivitetszonerne.

Mobilt gadesalg
Der gives mulighed for mobilt gadesalg, så der med tilladelse kan drives gadesalg fra mobile salgsenheder som for eksempel kaffeknallerter og foodtrucks. Mobilt gadesalg giver mulighed for at sælge en række dagligvarer.

Mobilt gadesalg må ikke være til gene for trafikken, og der skal tages hensyn til eksisterende butikker og restaurationer.

Der skal søges om tilladelse til mobilt gadesalg hos Vej & Park.

Du kan læse mere om mobilt gadesalg, og søge om tilladelse her.

Opstilling af telte
Der må ikke opstilles nogen anden form for overdækning end parasoller i aktivitetszonerne. Der kan undtagelsesvis gives tilladelse til opstilling af telt/pavillon i forbindelse med enkeltstående arrangementer som Late Night, midnatsåbent eller lignende. Det kræver særskilt tilladelse fra Esbjerg Kommune.

Gadeunderholdning – en del af bymiljøet
Der forventes i stigende grad en større vifte af tilbud udover indkøb i handelsmiljøet. Fokus er på oplevelser, aktiviteter, underholdning, kultur, leg og ophold. Derfor er gademusikanter, gøglere, kulturtilbud, aktiviteter og sport i gaderne velkomne.

Esbjerg City koordinerer gadeoptræden i Kongensgadeområdet, og der skal indhentes tilladelse før opstilling i gaderne.

KONTAKT ESBJERG CITY

Der kan også indhentes tilladelse inden for deres almindelige åbningstider på adressen Torvet 16 1. sal.