Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

SSP Forebyggelse & Vejledning

SSP står for samarbejdet mellem Skoler, Sociale myndigheder og Politiet. Hos SSP Forebyggelse & Vejledning kan du som ung, forælder, pårørende eller fagprofessionel altid henvende dig med spørgsmål, undren, bekymringer eller problematikker om børn og unge. Hvis det er bedst for dig, kan du også henvende dig anonymt.

Tilbud om råd og sparring

Vi har mange samtaler om alt fra helt almindelige teenageproblematikker over klassens trivsel til mere specifikke rusmiddel- eller kriminalitetsrelaterede problemer. Vores udgangspunkt er altid, at jo tidligere, vi sætter ind med hjælp, jo større sandsynlighed er der for at bremse en bekymrende udvikling. Ring derfor hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Sammen med dig vurderer vi i hver enkelt situation, om det er nok med en eller flere telefonsamtaler, eller om det vil være en god idé at mødes.

Du kan ringe til din lokale SSP-konsulentområderådgiver eller til en af forebyggerne.

Vejledning om uddannelse og erhverv

Har du spørgsmål, eller ønsker du som ung (under 25 år), forælder, pårørende eller fagprofessionel vejledning i forhold til uddannelse og erhverv, er du velkommen til at kontakte en af vores uddannelsesvejledere.